İyi hissedip iyi yaşamak isteyenler için Uplifers Shop geliyor

Güncelleme Tarihi:

İyi hissedip iyi yaşamak isteyenler için Uplifers Shop geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2017 14:14

“İyi hisset, iyi yaşa” sloganıyla 4 yıldır sağlık ve mutluluğun ön planda olduğu bir yaşama ulaşmak için okuyucularına rehberlik eden Uplifers.com şimdi de Türkiye’nin ilk online wellness marketi Uplifers Shop’u açıyor.

Haberin Devamı

Sağlıklı ve mutlu yaşam rehberi Uplifers; 1 Mayıs itibarıyla iyi bir yaşam için ihtiyaç duyulan her şeyi kullanıcılarına bir tık daha yaklaştırıyor. Uplifers.com çatısı altında kurulan wellness marketi Uplifers Shop; sağlıklı beslenmeden spor ekipmanlarına, iyi yaşam uygulamalarından organik ürünlere, "iyi hissedip iyi yaşamak" için ihtiyaç duyulan tüm ürünlere ulaşmanın en kolay yolu haline geliyor.

Uplifers Shop'ta ürünler, Uplifers.com'un okuyucularına sunduğu içerik kategorilerine göre ayrılıyor.

Feel up kategorisinde meditasyon uygulamaları, aromaterapi ürünleri,
Live up kategorisinde spor ekipmanları, sağlıklı atıştırmalıklar, organik gıdalar, içecekler, glutensiz ve vegan ürünlerin yanı sıra anne-çocuk ürünleri
Explore up kategorisinde seyahat, teknoloji, kültür&sanat ve outdoor spor ürünleri
Pleasure up kategorisinde yetişkin ürünleri
Style up kategorisinde ise dekorasyon, giyim, doğal güzellik ve bakım ürünleri yer alıyor.

Haberin Devamı

İyi hissedip iyi yaşamak isteyenler için Uplifers Shop geliyor

Wellness sektörünün gelişimi için önemli bir adım

Türkiye'nin wellness sektörünün buluşma noktası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Uplifers.com, Uplifers Shop'ta özellikle Türkiye'de üretim yapan, küçük ve orta ölçekli wellness firmalarına yer vererek sektörün büyümesine yardımcı olmayı hedefliyor. Uplifers Shop sayesinde kullanıcılar, sağlık ve mutluluğun ön planda olduğu bir yaşama ulaşmak için ihtiyaç duydukları ürünlere tek bir noktadan erişebilirken; firmalar da hedef kitleleriyle buluşma ve satışlarını artırma fırsatı yakalıyor.

Şimdiden birçok firma yerini aldı

Uplifers Shop açılışını sektörün önde gelen firmaları ile yapıyor. Uplifers Shop'ta şimdiden yerini almış markalardan bazıları; Check My Level, Chikirina, Crave, DNAFit, Hecha, Hello, Herby, Juitox, Longi, Lumo, Pina, Quip, Rawsome, Ronnefeldt, Saklı Cennet, Sosyopix, Troy, Tukutukum, Unibble, Yorstruly.

Uplifers Shop'ta yerinizi hemen almak için shop@uplifers.com adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Haberin Devamı

İyi hissedip iyi yaşamak isteyenler için Uplifers Shop geliyor

Uplifers.com Hakkında:

“İyi hisset, iyi yaşa” mottosuyla 2013 yılında Eda Günay tarafından kurulan Uplifers.com, Türkiye’nin ilk online kişisel gelişim rehberidir. 2014 yılından bu yana okuyucular için ücretsiz yayın yapan Uplifers.com, sağlıklı beslenmeden spora, motivasyondan meditasyona, ilişkilerden moda ve dekorasyona pek çok konuda, uzmanlar tarafından hazırlanan içerikleri ile hayat kalitenizi yükselten Uplifers.com, beyaz yakalıların online yaşam koçu ve iyi yaşam için başucu rehberi olmayı amaçlıyor.

Uplifers.com, 2016 yılının sonunda aralarında, Galata Business Angels bünyesinde Nevzat Aydın, Fırat İşbecer ve ARYA Kadın Yatırım Platformu’ndan Ahu Serter’in de yer aldığı isimlerden ilk yatırımını aldı ve ikinci tura hazırlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!