İşte G.Saray’ın 2016 yol haritası

Güncelleme Tarihi:

İşte G.Saray’ın 2016 yol haritası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 00:44

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 2016'nın yol haritası ile ilgili raporunu hazırladı ve yönetime sundu. Üç mevkiye transfer isteyen Denizli, geçen sezon şampiyonlukta büyük payı bulunan Yasin Öztekin'i kulübeye çekme kararı aldı.

Haberin Devamı

iŞTE Galatasaray’ın 2016 yol haritası… Ligde devre arasına lider Beşiktaş’ın 11 puan gerisinde giren Aslan, Mustafa Denizli önderliğinde transfer taarruzuna kalkacak. Tecrübeli hocanın, bir dediği iki edilmeyecek. İşte Cimbom’un yeni yıl planı...

1-ÜÇ MEVKiYE TAKViYE
MUSTAFA Denizli, Donk dışında Galatasaray’da direkt ilk 11 oynayacak düzeydeki genç futbolcuların listesini yönetim kuruluna verdi. Ofansif kanat, sağ bek ve forvet mevkiine ilk 11’de forma giyecek isimler alınacak. Bu takviyeler de takımdaki rekabeti artıracak.

İşte G.Saray’ın 2016 yol haritası
2-YASİN KULÜBEDE BEKLEYECEK
DENİZLİ’nin ilk 11’de değişime gideceği kesin nokta sol kanat... Tecrübeli hoca, Yasin Öztekin’in performansını yeterli görmedi. Kanat takviyesi ile solda değişime gidecek olan Denizli, Yasin’den sonradan girip patlama yapmasını bekleyecek.
İşte G.Saray’ın 2016 yol haritası
3-TANNANE KARARI...
G.SARAY’ın hocasının talebi doğrultusunda temasa geçilen oyuncular Simon Moses ve Tannane (üstte)... Ancak Gentli Moses ‘fiziğinin Türkiye’yi kaldıramayacağı’ gerekçesiyle veto edildi. Heracles’ten Tannane’nin alınması ihtimali arttı. O gelirse, Podolski sola geçecek.
İşte G.Saray’ın 2016 yol haritası
4-SAĞ BEKE ÜÇ ADAY
SABRİ’nin yerine sağ beke takviye yapacak olan G.Saray’da aday sayısı 3’e indi. Kevin Diks ile maliyeti fazla bulunan Caceres liste dışı kaldı. Ajaxlı Van Rhijn, PSG’li Van der Wiel  veya Gent’ten Thomas Foket gelecek.
İşte G.Saray’ın 2016 yol haritası
5-IMMOBILE GELEBiLiR

Haberin Devamı

DÖRT bir koldan transfer taarruzunda olan Galatasaray, devre arasında mutlaka forvete takviye yapacak. Sevilla’da forma giyen Immobile ile birlikte adı sır gibi saklanan bir golcüyle görüşmeler sıklaştı. Menajerlerin önerdiği Emmanuel Adebayor veto edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!