İstanbullu Gelin son bölüm finaliyle şaşırttı - Yeni fragman yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin son bölüm finaliyle şaşırttı - Yeni fragman yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 22:31

İstanbullu Gelin yeni bölümünde yaşanacaklar şimdiden merak konusu! Sırlarla örülü senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken İstanbullu Gelin’in bu akşam ekrana gelen son bölümünde Esma Sultan’ın yaptığı oyun ekran başındakileri şaşırttı, final anı ise tam bir sürpriz oldu. Şimdi ise gözler yeni fragmanda! Peki, İstanbullu Gelin dizisinin yeni fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisi bu akşam ekrana gelen bölümüyle sürprizlerle dolu gelişmeleri ekrana taşıdı Başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz'in paylaştığı İstanbullu Gelin'in 7. bölümüne Esma Sultan'ın oyunu damga vurdu. Süreyya’nın kendinden emin konuşması sonrası yere düşüp bayılan Esma Sultan'ın rol yaptığı ortaya çıktı. Finalde ise ekran başındakiler büyük bir sürprizle karşı karşıya kaldı. Yaşanan son gelişme ardından gözler İstanbullu Gelin 8. bölüm fragmanına çevrildi. 

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Boran Konağı’nda Süreyya ve Esma savaşı başladı

Süreyya’nın kendinden emin konuşması sonrası yere düşüp bayılan Esma hastaneye kaldırılır. Boran erkekleri annelerinin ilk defa yıkıldığını görmüştür. Süreyya ile yaşanan gerginliği bilmeyen Faruk bu hastalığın altındaki sebebi merak etmektedir. Süreyya kendisini suçlayıp vicdan azabı yaşarken Esma asla kaybeden taraf olmayacağını gösteren bir oyun içerisindedir. 

Haberin Devamı

Fikret ile İpek’in arasında yaşanan tatsız olay ikisinin de farklı adımlar atmasına neden olur. İpek artık annesinin de verdiği destek ile Boran konağında varlığını hissettirmeye başlayacaktır. Murat etkisinden çıkmadığı Zeynep ile yakınlaşmaya çalışırken hoşlanmayacağı bir manzara ile karşılaşır. Öfkesinin dindireceği yer ise yine Bade’nin kolları olacaktır.

Adem’e hiç güvenmeyen Faruk kaldırdığı her taşın altından onun çıktığını gördükçe delirir. Adem’in ise Faruk’u köşeye sıkıştıracak bir planı vardır.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Adem Sezgin, Boran Konağına girmiş kendini taktim etmiştir. Faruk’un her yerden soruşturduğu rakibi sofrasındadır. Yeni komşuları olarak karşısına çıkan Adem’in, rakip firma sahibinden çok daha fazlası olduğunu anlayan Faruk öfkesine hakim olmakta zorlanır. Yemek masasında Adem ile Faruk arasında yaşanan soğuk savaştan tüm konak nasibini alır.

Faruk’un, asıl bilmediği ise Esma Hanım’ın aralarına girdiği eski aşkı Begüm’ün Bursa’ya dönmüş olmasıdır. Süreyya ve Faruk arasında aşkın tekrar güçlendiği bir dönemde, gelen bu misafir bütün geleceklerini etkileyecektir. Esma Sultan ise Kıymet’ten duyduklarıyla bütün oklarını İpek’e çevirir. Konağın kıymetli gelini İpek, Esma Sultan’ın onun için hazırladığı büyük sürprizle, hayatının dönüm noktasını yaşar…

Süreyya ve Faruk’un hayatlarının en mutlu günü ise beklenmedik bir gelişme ile kabusa dönüşür. 

BAKMADAN GEÇME!