İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2017 20:42

İstanbullu Gelin son bölümünde Faruk'un üzerine oynanan oyunlar kaldığı yerden devam ediyor. Fikret ve Adem'in sürpriz şekilde bir araya gelerek el sıkışması ve Faruk'a karşı gardlarını alması ortalığı karıştıracaktır. İstanbullu Gelin son bölümünün ardından ortaya çıkan bu durum karşısında Faruk ve Süreyya'nın nasıl tepki vereceği ise merak konusu olacak. İşte, İstanbullu Gelin son bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin son bölümü ile yine heyecan dolu dakikaları izleyicilerle buluşturdu. Son bölümde İpek ve Fikret'in başına gelenler büyük sıkıntıların doğmasına sebep olmuş, bu aşamada Faruk, yeni anne babayı bu aşamada hastanede yalnız bırakmamıştır. İstanbullu Gelin son bölümünde Fikret, Adem ile bir araya gelerek bir anlaşma gerçekleştirmiştir. Peki, bu detayların yer almasının beklendiği İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER EKRANA GELDİ?

İpek’in merdivenler düşmesinin suçlusu Süreyya olarak gösterilir. Apar topar hastaneye kaldırılan İpek’e ilk müdahaleyi Begüm yapar ve apar topar bebeğin alınması için harekete geçer. Henüz çok küçük olan bebeğin durumunun kritik olması, tüm Boranlar’ı perişan eder. Tüm bu yaşananlar Süreyya’yı olduğu kadar Faruk’u da zor durumda bırakır, bir kez daha ailesi ve sevdiği kadın arasındaki dengeyi sağlamak zorundadır. Korkunç olay, Süreyya ve Faruk’un hayatlarının en büyük sınavlarından birini vermesine sebep olacaktır.

Haberin Devamı

Yaşanan korkunç olay sonrası Süreyya ve Faruk cehennem azabı yaşamaktadırlar. Esma, Garip’ten gelen telefonla hayatının en büyük defterini kapatmaya hazırlanırken bambaşka bir oyunun içine düşer. Başı belaya giren Murat’a ise hiç beklemediği birisi destek çıkar. Dilara, Reyhan’ın sözlerinden rahatsızdır. Küçük bir tartışma, Adem’in evinde inanılması güç olayların yaşanmasına sebep olur. Günün sonunda Fikret’in yapacağı hamle herkes için çok tehlikeli olacaktır.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Esma yeni yaşında aldığı yeni kararlarla herkesi şaşırtır.Konakta ise büyük gerginlik var

Emir’in yemekte söylediği şeyler Faruk’un çok farklı duygular hissetmesine sebep olur. Yeni yaşında yeni kararlar alan Esma, Garip’i çok şaşırtır. Begüm beklenmedik bir ziyaretle yıkılır. Yaşanan bir olay Adem ve Dilara’nın evliliğinde karanlık bir boyutun açılmasına sebep olur. Süreyya ise Dilara’nın çıkmazda olduğunu hisseder. Onun, arkadaşı için yapacağı hamle konakta çok büyük bir gerilime yol açar. Gece vakti yaşanan korkunç olay, Süreyya’nın hayatının en büyük sınavını vermesine sebep olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!