İrem Derici'nin yeni albümü zirvede!

Güncelleme Tarihi:

İrem Dericinin yeni albümü zirvede
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2016 14:19

Güzel şarkıcı İrem Derici’nin geçen hafta çıkan ilk solo albümü “Dantel”, zirveye yerleşmeyi başardı. Daha çıkmadan önce sosyal medyada ünlenerek yeni bir akım yaratan albüm, çıktıktan sonra da popüler oldu.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin ilk solo albümü olan “Dantel” geçtiğimiz hafta çıktı. Derici'nin üzerinde uzun süredir çalıştığı yepyeni albümü, müzik listelerinde zirveye yerleşti. 12 Şubat'ta çıkan ve ilk solo albümü olan “Dantel” albümünün şarkıları internette en çok dinlenen ve indirilenler listesinde ilk sırada. Derici'nin, albümüne ismini verdiği ve eşi Rıza Esendemir tarafından Beykoz Kundura Fabrikası'nda çekilen klibi de, video paylaşım sitesi Youtube'de bir haftada 2, 5 milyon defa izlendi.

İrem Derici'nin albümü henüz çıkmadan sosyal medyada yeni bir akım  başlatmıştı. Derici'nin albümünün kapak resmini paylaşmasının ardından hayranları evlerinde bulunan dantelleri başlarına koyarak resim çekmiş ve paylaşmışlardı.

İrem Derici kimdir?

İrem Derici, 21 Mart 1987 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Müziğe karşı olan ilgisi daha çok küçük yaşlarda başladı. Güzel şarkıcı 4 yaşındayken org çalmaya başladı. O Ses Türkiye'ye katılarak yarı finale yükseldi ve kendini tüm Türkiye'ye tanıttı.

Haberin Devamı

Albümdeki şarkıların neler olduğunu öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!