İrem Derici Dantel albümünün şarkıları belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

İrem Derici Dantel albümünün şarkıları belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 10:27

Popüler şarkıcı İrem Derici’nin 12 Şubat’ta çıkarmaya hazırlandığı ''Dantel'' isimli yeni albümünün şarkı listesi belli oldu. Derici’nin albümünde birbirinden hit şarkılar var. Dantel albümü sosyal medyada yeni bir akım başlatmış ve daha albüm çıkmadan ses getirmeye başlamıştı. İşte son gelişmeler...

Haberin Devamı

Türkiye'nin sevilen şarkıcıları arasında bulunan İrem Derici, ''Dantel'' adını verdiği yeni albümünü 12 Şubat'ta piyasaya çıkarıyor.

Toplam 11 şarkıdan oluşan albüm daha çıkmadan sosyal medyada yeni bir akım başlamasına sebep olmuştu. Peki; İrem Derici'nin Dantel albümünde hangi şarkılar var? İşte; Dantel albümündeki şarkıların listesi...

İrem Derici Dantel albümünün şarkıları belli oldu

Sevilen şarkıcı İrem Derici’nin yeni albümünün şarkı listesi şöyle;

1- Dantel, 2- Ölürüm O Bakışlarına, 3- Evlenmene Bak, 4- Seni Çok Seviyorum, 5- Gizli Sevda, 6- Gittiğinde Anladım, 7- Suçu Bana Atma, 8- Aşk Olsun, 9- Dur, Yavaş, 10- Aşk, Kışlıkları Giy, 11- Bana Hiçbir Şey Olmaz.

Haberin Devamı

İrem Dericinin olay yaratacak gibi görünen yeni albüm listesinde bulunan şarkılar, şarkıcının hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

“Dantel” akımı hızla büyüdü…

Ünlü şarkıcı İrem Derici geçtiğimiz günlerde yeni albümünün kapak fotoğrafını sosyal medyada paylaşmıştı. Şarkıcının kapak fotoğrafında yüzünde dantel bulunan bir fotoğrafı vardı. Hayranları, onun bu fotoğrafından esinlenerek evlerinde bulunan dantelleri başlarına koyarak fotoğraf çekilip sosyal medyada paylaşmışlardı. Sosyal medyanın bu akımı hızlı bir şekilde kısa sürede büyümüş, ses getirmişti.

İrem Derici kimdir?

Şarkıcı İrem Derici, 21 Mart 1987 tarihinde İstanbul’ da dünyaya geldi. Derici, henüz çok küçük yaşlarda müziğe karşı ilgi duymaya başlamıştı. Bununla beraber daha 4 yaşında iken org çalmaya başlamıştı. İrem Derici, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Bölümü’ nü lise ile beraber okudu ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’ nü tamamladı. O Ses Türkiye yarışmasına katılarak yarı finale kadar gelebildi. Ardından birçok albüm çıkararak müziğe devam etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!