Instagram fenomeni cüce aşkı arıyor

Güncelleme Tarihi:

Instagram fenomeni cüce aşkı arıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2016 11:52

27 yaşındaki İsmail Lanaani Fas'ta dünyaya geldi. Doğuştan gelen rahatsızlığı sebebiyle doktorlar tarafından yürümesinin bile zor olacağı söylenen genç adam, şimdilerde ise vücut geliştirme ile ilgileniyor. Instagram’da paylaştığı seksi pozlar ile popülerlik kazanan Laaani, "Sahra Cücesi" lakabıyla tanınıyor.

Haberin Devamı

Instagram fenomeni cüce aşkı arıyor

Vücudu ve tarzı ile kadınların dikkatini çekmeyi başarıyor

Boyu ve dikkat çekici tarzıyla zorbaların hedefine haline gelen Laani’ye, onu aşağılamak adına Sahra Cücesi deniyor. Buna ek olarak her gün binlerce hakarete maruz kalan genç adama, hiçbir zaman kız arkadaşı olamayacağı söyleniyor. Tüm bunları olgunlukla karşılayan fenomen cüce,her şeyin farkında olduğunu belirtiyor ve ekliyor, ‘’Kendim içi yaşıyorum ve biliyorum ki kadınlar benim tarzımı beğeniyor. Özellikle de sakalımı ve kaslarımı.’’Bazı durumlarda sinirlendiğini ve rahatsız olduğunu ancak yine de güçlü kalmayı başardığını ifade ediyor.

Haberin Devamı

Instagram fenomeni cüce aşkı arıyor

FİTNES TUTKUNUYUM

Günde yaklaşık 4 saatini spor salonunda geçirdiğini belirten Laani, bunu haftada 3 gün yaptığını söylüyor. Sporda verdiği pozları takipçileriyle paylaşan fenomen, kadın hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Seksi bir vücuda sahip olmanın onun için önemli olduğunu vurgulayan İsmail, bunu başta sağlık, daha sonra da kadınları elde edebilmek için yaptığını belirtiyor. 

Instagram fenomeni cüce aşkı arıyor

KAZANOVA DEĞİLİM

Yaptığı paylaşımlar sebebiyle çapkın olduğunu düşünülen Laani, tüm bunların asılsız olduğunu ve gerçek aşkı aradığını söylüyor ve ekliyor ‘’İnsanlar beni çapkın olduğumu düşünüyorlar ve birçok kişiyle seks ilişkim olabileceğine inanıyorlar. Ama bunlar asılsız sadece tek bir seks partnerim var. Evlenebileceğimi düşündüğüm kadınlarla konuşuyorum. Sarı saçlı, mavi gözlü ve çilleri olan bir eş arıyorum.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!