İbrahim Hacıosmanoğlu yine ağladı

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Hacıosmanoğlu yine ağladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 10:51

Trabzonspor'da, başkanlığı kaybettiği kongrede gözyaşlarına engel olamayan İbrahim Hacıosmanoğlu, takımının dün Eskişehirspor'u 3-1 yendiği maçta da ağladı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un dün Eskişehirspor ile oynadığı lig maçını izleyenler ilginç görüntülerle karşılaştı.

28 Ekim'deki Gaziantepspor karşılaşmasından sonra hakemlerin statta alıkonulması nedeniyle 280 gün hak mahrumiyeti cezası alan eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, mücadeleyi Avni Aker Stadı'nın protokol tribününden izledi. Aynı şekilde başkan yardımcısı Ali Uzunay da cezalı olmasına rağmen protokol tribününde idi.

Milliyet'in haberine göre, Trabzonspor'un başkanlığı kaybettiği kongrede üzüntüden ağlayan İbrahim Hacıosmanoğlu, Eskişehirspor maçında da gözyaşlarına engel olamadı. Hacıosmanoğlu, 56. dakikada Mehmet Ekici'nin skoru 2-0 yapan golünden sonra ağladı.

TEKELİOĞLU: BU SON MAÇIMDI
Öte yandan, Eskişenirspor maçında takımın başında sahaya çıkan Sadi Tekelioğlu, teknik direktör olarak son kez görev yaptığını söyledi. Tekelioğlu, TFF kuralları gereği sözleşme yapılmadan yönetim istese de Çaykur Rizespor maçında takımın başında sahaya çıkamayacağını söyledi.

Haberin Devamı

"ABDÜLKADİR ÖMÜR İSMİNE HERKES DİKKAT ETSİN"
Tekelioğlu, sonradan oyuna dahil ettiği genç oyuncu Muhammet Beşir’in çok hızlı bir oyuncu olduğunu kaydederek, "Attığı golde biraz geç kalsa kaleci topu alabilirdi. 16 yaşındaki Abdülkadir de Türkiye’nin en iyi oyuncularından biri olacak. Olduktan sonra söylemiyorum. Şimdiden Abdülkadir Ömür ismine herkes dikkat etsin" diye konuştu.

Başkanlığa seçilen Muharrem Usta ile bir görüşme yapacağını vurgulayan Sadi Tekelioğlu, "Yönetimin önünü açma adına kendisine teşekkür edeceğiz. Daha sonra kulüpteki pozisyonumuz ortaya çıkar. Çünkü ben kulübün alt yapı sorumlusuyum. Darılmak, gücenmek gibi bir şeyim yok. Dışarıdan gelmedim. Yönetimi rahatlatma adına kendilerine konumumu bildireceğim" dedi.

BAKMADAN GEÇME!