Hacıosmanoğlu: Adam gibi öleceğiz!

Güncelleme Tarihi:

Hacıosmanoğlu: Adam gibi öleceğiz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 01:00

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, olaylı Gaziantepspor maçının ardından Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemler aleyhinde şok açıklamalar yaptı: "Böyle bir Allah'sızlık olmaz ki ya! Bundan sonra neler olacağını Türkiye Cumhuriyeti görecek. Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez."

Haberin Devamı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gaziantepspor ile 2-2 berabere kaldıkları mücadelenin ardından A Spor canlı yayınında olay açıklamalar yaptı.

İŞTE HACIOSMANOĞLU'NUN SÖZLERİ...

"SÜLEYMAN ABAY'I O MAÇA KİM VERDİ?"
"Hakemlere sanki özel görev verilmiş, Trabzon oynarken durdurun diye. Şunu konuşşanıza ya, Galatasaray maçında hangi güçle, federasyon içinde başlayan hangi abileri, hocayı kurtarmak için operasyon yaptı. Süleyman Abay'ı Trabzonspor maçına kim verdi? Eğer Galatasaray'a yenilmeseydi Trabzon, o havayla neler olurdu."

"HAKEMİ BAKALIM ORADAN KİM ÇIKARACAK!"
"Bu şehir bu kadar basit bir şehir mi? Hakkını yiyip çıkabilir misin yani? Bizi hangi yollara sevketmek istiyorlar. Bugün eşim çok ağır bir operasyon geçirdi, maçlara gidemiyorum. Bu şehrin kaderiyle oynamak kimsenin hakkı değil. Federasyon Başkanı'nı arıyorum cevap vermiyor. Kuddusi Müftüoğlu'nu arıyorum cevap vermiyor. O hakemi bakalım oradan kim çıkartacak?"

">

Haberin Devamı

"BİZİ GÖNDERİN 2. LİGE"
"Sen Galatasaray'a beni yendireceksin, sonra Galatasaray elle gol atacak, müsaade edeceksin. Sonra biz Trabzon'da sorun varı konuşacağız. Son dakikada olan penaltı değil sadece, pozisyonlara bakın ya. Farklı bir oyun oynanıyorsa, biz de nasıl oyun oynayacağımızı göreceğiz. Kimin üzerine oyun oynuyorsunuz ya? Tiyatyonun aktörleri belliyse, o zaman bizi figüran olarak bu ligde tutmayın. Bizi gönderin 2. lige."

Haberin Devamı

"ÖLECEKSEK ADAM GİBİ ÖLECEĞİZ"
"Böyle bir Allah'sızlık olmaz ki ya! Bundan sonra neler olacağını Türkiye Cumhuriyeti görecek. Millet polis arabalarını yaktı, statları yaktı. Biz masum duruyoruz diye önüne gelen tokatı gidecek ha? Dünya'nın önemli insanlarının yetiştiği bir şehir burası. Bu akşam milat olacak. Herkes görecek. Trabzonspor sevdalılar müsterih olsun, daha bizim çekeceğimiz bir şey kalmadı. Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez. Yıllar önce tövbe edip bıraktığım mesleğim vardı, sanırım o günlere geri dönmem gerekiyor"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!