Hürriyet'e Brezilya'dan teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Hürriyete Brezilyadan teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2016 16:35

Kolombiya’da iki gün önce yaşanan uçak kazasında Chapecoense takımı futbolcuları, teknik heyeti, medya mensupları ve çok sayıda sivilin de aralarında yer aldığı toplam 71 kişi hayatını kaybetti. Bu trajik olayın ardından Hürriyet Spor Servisi, RBS Media Grup’ta çalışan ve kazada ölen 5 gazeteci anısına bir başsağlığı dileğinde bulundu. Bu anlamlı hareket, başta RBS Media Grup’un gazeteleri olmak üzere Brezilya medyasında takdirle karşılandı.

Haberin Devamı

Hürriyet Spor Servisi’nin başlattığı bu hareket, kısa sürede dünyanın pek çok önemli medya kuruluşunun harekete geçmesini sağladı. Hürriyet Spor Servisi’ne bu anlamlı tavrı sonrası hem e-mail hem de internet siteleri aracılığıyla teşekkür mesajları yağdı.

RBS Media Grup Başkan Yardımcısı Marcelo Rech de, Hürriyet Spor Müdürü Mehmet Arslan’a e-mail göndererek duyarlılıklarından dolayı sonsuz bir şükran sunduklarını belirtti. Rech, gönderdiği e-mail’de, “Başlattığınız duyarlılık, küresel bir dalga yaratarak tüm dünyadan bize gelen destek mesajlarının artmasını sağladı. Arkadaşlarımıza ve bize büyük bir rahatlık ve huzur verdiniz. En iyi dileklerimiz ve derinden teşekkürlerimizle” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!