Hülya'lar, Kaya'lar: Bölünerek çoğalıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Hülyalar, Kayalar: Bölünerek çoğalıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2006 17:34

Hürriyet
23 ağustos tarihli Hürriyet’in ikinci yani GÜNCEL sayfasının yarısını işgal eden haber Kaya Çilingiroğlu’nun Feraye’den olma tosun gibi oğlunu anlatıyordu.

Altında bir kutu, Hülya Avşar ‘Aile kalabalıklaştı. Kaya’nın çocuğu tabii ki benim de çocuğum... bağrıma basar severim’ türünden genç kuması doğurmuş pişkin aşiret kadını edebiyatı yapıyordu.

Aynı gün, Hürriyet’in magazin ilavesi Kelebek’in birinci sayfasının çeyreğini işgal eden bir diğer haber ‘Piyanist eşliğinde aşk şarkıları’ başlığıyla, Ambiyans Ali ile Hülya’nın bir otelde başbaşa yediklerini anlatıyordu. ‘İkili’ elele ve şey şeye, göz göze Barış Manço’nun ‘Kol düğmeleri’ şarkısını söylemişler romantik bir biçimde:

Akşam olunca sustururum herkesi her şeyi / Gelir kol düğmelerimin birleşme saati
Usul usul çıkarır koyarım kutuya yan yana / Bitsin bu işkence kalsınlar bu arada
Heyhat sabah gün ışıldar yalnız gece buluşanlar / Yaşlı gözlerle ayrılırlar düğmeler gibi

Bu kadarı bile Hürriyet'i kesmemiş olmalı ki, bunun altında bir haber, bu sefer İbrahim Tatlıses’le zamane sevgilisi... Hülya Avşar’ın bir fotoğrafı: “Hülya’yı söylerken hâlâ onu düşünürüm” diyor İbo..

*

Kâbus gibi yahu...

Biz ‘Hah, Hülya ile Kaya ayrıldı, galiba bu üç buçuktan kurtulacağız’ derken... Feraye, Kaya’nın Feraye’yi aldattığı ismi önemli değil X ile Y, Feraye’den doğma Kaya’dan olma birincisi yetmezmiş gibi bir Kaya daha, şimdilik Ambiyans Ali, yetmedi depreşen aşklar...

Amip gibi bölünerek çoğalmaya başladılar!

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!