Hiç ders almamış

TRABZONSPOR’u geçtiğimiz yıllarda izlemek çoğu kez büyük keyifti.

Haberin Devamı

Yenildiği maçlarda bile ortaya koyduğu mücadele ve hırs göze batardı. Bu sezon ise Trabzonspor’u izlemek resmen eziyet oldu. Hedefler bir bir kaybolunca sıradan bir takım oldu Trabzonspor...
Hedef yok, hırs yok, mücadele desen hiç yok, istikrar zaten yok. Şenol Güneş zamanı dahil, Tolunay Hoca da geldikten sonra şöyle üst üste iki hafta aynı kadroyu hiç göremedik. Sanki takım Avrupa’da yoluna devam ediyor, sanki Süper Lig’de zirvede ve şampiyonluğu kovalıyormuş gibi her hafta rotasyon var. Son yılların en kötü Trabzonspor’unu bu sezon izliyoruz.

Takım çok isteksiz

Şöyle kazasız belasız sezon bitse de bu eziyetten kurtulsak... Geçen haftaki Fenerbahçe hezimetinden de hiç ders alınmamış. Çoğu futbolcu şimdiden sezonu tamamlamış. Maç başlıyor ve Trabzonspor ne pres yapıyor ne de doğru dürüst mücadele ediyor. Oyunu kendi sahasında kabul ederek rakibinin gol atmasını bekliyor.
Ama Mersin’de o beceri yok. Mersin İdman Yurdu körü körüne şuursuz bir şekilde rakibinin üstüne gidiyor. İşte yine bunlardan birinde kaleci hariç tüm futbolcuları ile hücum ederken Henrique nihayet bir forvet oyuncusu olduğunu hatırlatıp golü attı.

Haberin Devamı

Ununu elemiş...

Mersin’e gelirken şöyle çatır çatır ve bol mücadeleli bir maç bekliyordum. Çünkü iki takımın da durumu ortada ama hiç de öyle olmadı. Maçın ikinci yarısı da hemen hemen Trabzonspor yarı sahasında oynandı. Mersin şuursuzca bastırdı, Trabzonspor ise kontrataklarla etkili olmaya çalıştı. Hadi Trabzonspor neyse, deyim yerinde ise ununu elemiş eleğini asmış ve gelecek sezonun planlarını yapıyor. Ya Mersin İdman Yurdu?... Birileri Mersinli futbolculara küme düşme hattında olduğunu hatırlatması gerekir. Küme düşme hattındaki bir takımın bu kadar cömert olmaması gerekir.

Yazarın Tüm Yazıları