Hayatını güzelleştirmek isteyenlere

Güncelleme Tarihi:

Hayatını güzelleştirmek isteyenlere
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2017 09:54

Aşkla ilgili sözleri onu sosyal medya fenomeni yapan Arda Erel, ikinci kitabıyla huzurlarınızda.

Haberin Devamı

Annesi ona bir günlük alıp verdiğinde çok küçüktü. Gün içinde yaşadıklarını yazmaya başladı ve bu bir alışkanlığa dönüştü. “Sanırım tüm çocukluğum günlük yazarak geçti” diyecek kadar hem de...

Hayatını güzelleştirmek isteyenlere
Arda Erel, Arayış, İnkılap Kitabevi, 216 sf. 19 TL.

Arda Erel, dört yıl önce biten ilişkinin ardından hissettiklerini sosyal medya hesabına yazdığı kısa cümlelerle anlatmaya başladı. Aşka bakış açısını yansıttığı o sözler, onu kısa sürede fenomen yaptı. Geçen yıl ilk kitabı ‘Senin İçin’i yayımlayan ve başına gelen her kötü şeyin neden daha iyisi için zemin oluşturduğunu yazan Erel, bu kez ‘Arayış’ adlı yeni kitabıyla karşımızda.

Haberin Devamı

Kitap, hepimizin hayata gelme amacının bir arayış olduğu fikriyle yazılmış. Bu arayışa çocukken başladığını anlatan yazar, tek çocuk olarak büyüdüğünü, daima yalnız olduğunu, kendini hep düşünmeye ve sorgulamaya ittiğini anlatıyor okurunu selamlarken. Anılarını kimi zaman “İyi erkeklere rastlamanız dileğiyle”, kimi zaman da “Hayatı okumaya çalış bugünden itibaren” temennisiyle bitiriyor.

Kitabını farkındalığını artırarak hayatını güzelleştirmek isteyen herkese adayan 22 yaşındaki yazar, kitabı neden yazdığınıysa şöyle anlatıyor: “İlk kitabımı yazıp çok sattığını gördüğümde kendi kendime sordum: Acaba insanların yazılarımda bulduğu şey tam olarak neydi? Gerçekten düşünüyorum da, benden çok daha güzel yazan insanlar var ama benim kadar takip edilmiyor veya okunmuyor. Belki de yaşadıklarım ve gözlemlerim, başkalarının da gözlerinin açılmasını sağlıyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!