Hayatımın Aşkı dizisi 10. yeni bölümde Gökçe için büyük heyecan!

Güncelleme Tarihi:

Hayatımın Aşkı dizisi 10. yeni bölümde Gökçe için büyük heyecan
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2016 09:29

Hayatımın Aşkı 10. bölüm fragmanları ile ekrana kilitliyor. Yeni bölümü ile Pazar akşamı ekrana gelecek olan Hayatımın Aşkı dizisinin yeni bölümünde Gökçe ve Demir arasındaki yakınlaşma izleyenleri şaşırtacak. Hayatımın Aşkı 10. bölüm fragmanları ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Kanal D'nin sevilen dizisi Hayatımın Aşkı yeni bölüm fragmanıyla izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatıyor. Pazar akşamı 9. son bölümü ile ekrana gelen Hayatımın Aşkı'nın yeni bölümünde yine sürpriz gelişmeler var. Demir ve Gökçe Kaan yüzünden romantik dakikalar yaşayacak. İşte Hayatımın Aşkı 10. bölüm fragmanları..

HAYATIMIN AŞKI DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU

Demir’in “balo gecesine katılıp ilk dansı biz yapacağız” demesi üzerine Gökçe’yi heyecan basar. Bir yandan bunun gerginliğini yaşarken, diğer yandan harıl harıl vals öğrenmeye çalışır. Olanları izleyen Ayça’nın da balo gecesi için farklı planları vardır.

Ünlü moda tasarımcısı Azize Hanım, yeni koleksiyonunun tanıtımı için Demir ile anlaşır. Defile organize edilecektir ve organizasyondan Gökçe sorumludur. Gökçe sorumluluğun altından, ailesinin de yardımıyla kalkmayı başarır. Bu sırada babasının yazdığı bir mektubu tesadüf eseri okuyan Demir gözlerine inanamaz. Kaan ve Duru’nun nefret ilişkisi farklı bir boyuta ulaşır. İkili arasında yakınlaşma başlar.

Haberin Devamı

Konserde yaşananlardan dolayı Sema ve Yonca’nın, Bartu’ya olan soğukluğu devam eder. Bartu ise kendini affettirme derdindedir. Rezzan, resminin sergide satılması üzerine çok mutlu olur. Ancak, gerçek kısa sürede ortaya çıkar.

HAYATIMIN AŞKI 10. BÖLÜM 2. FRAGMANI

HAYATIMIN AŞKI 10. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!