Hayat Şarkısı dizisi 19. son bölümde beklenmedik son!

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı dizisi 19. son bölümde beklenmedik son
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2016 09:22

Kanal D ekranını ilgiyle takip edilen dizisi Hayat Şarkısı dün akşam 19. bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Hayat Şarkısı dizisinin son bölümünde Hüseyin ve Cem, Hülya yüzünden karşı karşıya geldi. Hayat Şarkısı 19. son bölümde yaşananlar haberimizde.

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı 19. bölüm ile ekrana kilitledi. Salı akşamının vazgeçilmezi olan Hayat Şarkısı dizisinde Hüseyin, Melek'in anlattıklarından sonra Cem'in karşısına dikilir. Peki Hüseyin ve Cem arasında neler yaşandı? İşte Hayat Şarkısı 19. bölüm..

Hüseyin, Cem ile yüzleşiyor; geçmişin hesabını bir bir soruyor!

Cem ile Hülya’nın bir geçmişleri olduğu gerçeği, Zeynep tarafından ortaya serilmiştir. Cem’in anlattıklarını Zeynep’in verdiği video kayıtlarından izleyen Hüseyin deliye döner; videoyu götürüp Melek’e izletir ve hiç ummadığı bir tepki ile karşılaşır. Hüseyin’in Hülya hakkındaki hakaretlerine karşılık Melek’in yüzüne çarptığı tokat, Hüseyin’i sakinleştirir. Melek öfkesini yenemez ve Cem ile yaşananların gerçek özetini Hüseyin’e anlatır. Hüseyin Melek’in anlattıklarından çok sarsılır, Cem’e yaptıklarını ödetmek artık Hüseyin’in meselesi olur.

Haberin Devamı

Nurgül ise, Kerim’e iftira atıp sonra vazgeçen Aylin’in peşine düşmüştür. Bu işin içinde bir bit yeniği olduğundan emindir. Nurgül adım adım Aylin’e yaklaştıkça, Mahir ve Hülya bir çözüm üretmek, Aylin’i onlar bulmadan uzaklaştırmak için zamanla yarışmaya başlar.

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM İZLE

HAYAT ŞARKISI 19. BÖLÜM 2. FRAGMANI

HAYAT ŞARKISI 19. BÖLÜM FRAGMANI

 

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hülya'nın sırları ortaya çıkmaya başlıyor; Hülya yeni planlar için yola koyuluyor!

Ablası Nurgül’ün verdiği destek ile Filiz, sonunda Mehmet’i görme cesaretini bulmuştur. Kerim ve Hüseyin’in basketbol oynamakta olduğu tesiste bir fırsat bulup Ceylan’ın elinden Mehmet’i alır ve sevmeye başlar. Bu sırada Kerim’in yanına gitmekte olan Hülya ve Kerim bu sahneyi aynı anda görürler.

Filiz, Kerim ve Hülya arasında geçen tartışmaya şahit olan Hüseyin, Mehmet’in Hülya’nın çocuğu olmadığını öğrenir. Kerim olanları anlatıp Hüseyin’i sakinleştirmeye çalışsa da fayda etmez. Hüseyin, Hülya’yı kendilerini kandırdığı için hiç affetmeyeceğini söyler ve bu durumu ailesine açıklamaya karar verir.

BAKMADAN GEÇME!