Hayat Şarkısı 1. bölümü için heyecanlı bekleyiş! - izle

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 1. bölümü için heyecanlı bekleyiş - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 15:23

Kanal D’nin yeni dizisi ‘Hayat Şarkısı’ başlıyor! Bu akşam ekrana gelecek Hayat Şarkısı 1. bölümü için heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Hayat Şarkısı dizisinin 1. bölüm fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosu ile ilgili merak edilenler haberimizde…

Haberin Devamı

Gül Oğuz’un yapımcılığında ve Cem Karcı’nın ise yönetmenliğinde çekilen Kanal D’nin yeni dizisi Hayat Şarkısı bu akşam 1. bölümü ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Aylardır izleyicilerin sabırsızlıkla beklediği Hayat Şarkısı dizisi nihayet bu akşam ekranlara geliyor. Dizinin başrollerinde televizyon dünyasının başarılı isimleri Burcu Biricik, Birkan Sokullu, diğer oyuncu kadrosunda ise Ecem Özkaya Üstündağ, Tayanç Ayaydın, Seray Gözler ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimler yer alıyor.

Bu akşam 1. bölümü ile ekranlarda yerini alacak olan Hayat Şarkısı dizisinin müziklerini Mithat Can Özer, Çağlar Haznedaroğlu ve Uğur Akyürek üstleniyor.

Burcu Biricik’in canlandırdığı Hülya Çamoğlu Cevher ve Birkan Sokullu’nun canlandırdığı Kerim Cevher’in unutulmaz bir aşk hikayesini konu alan Hayat Şarkısı dizisinde baş kahramanların arzuları ve sahip oldukları arasında gidiş gelişleri etkileyici bir şekilde işleniyor.

Haberin Devamı

Kahramanların birbirlerine duyduğu aşklarını, kavuşmalarını, ayrılıklarını muhteşem bir senaryo ile birleştiren dizi daha şimdiden izleyicileri kendine hayran bıraktı.

Ekranların yeni dizisi Hayat Şarkısı bu akşam saat 20:00’da Kanal D’de! Mutlaka izleyin!

HAYAT ŞARKISI 1. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT ŞARKISI KONUSU

Mudanya yakınlarındaki Güzelköy’de yaşayan iki kan kardeş Bayram ve Salih, aralarında yaşanan tatsızlığı ortadan kaldırmak için bir anlaşma yaparlar. Çocuklarını küçük yaşlarda nişanlarlar. Çocuklar büyüyüp evlilik yaşına gelene kadar farklı yerlerde yaşarlar.

Bayram, iki çocuk sahibidir. Ailesi ile birlikte İstanbul’da yerleşmiştir. Çok çalışarak işlerini iyice büyütmüş ve şuan başarılı bir holding sahibidir. Her ne kadar çok zengin olsa ve büyük servete sahip olsa da gençliğinde kan kardeşine verdiği sözü unutmaz.

İkinci oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak onunla konuşur. Oğluna, o daha küçükken kan kardeşi ile yaptığı anlaşmayı anlatır. Daha sonra oğlunu da alarak Güzelköy’e Salih’in yanına gelir.

Haberin Devamı

Salih’in Melek ve Hülya adında iki kızı vardır. Bayram gibi verdiği sözü halen unutmayan Salih de bu söze sadık kalarak kızını Bayram’ın oğlu Kerim ile evlendirir.

Düğün tarihi karar verilir ancak her iki ailenin çocukları Hülya ve Kerim, bu yaşa gelene kadar kendilerine farklı bir hayat kurmuş, başka insanlara aşık olmuş birer gençtir.

Ancak ailelerini üzmemek için kendi yaşadıkları hayattan vazgeçerek babalarının verdiği sözü yerine getirirler. Gençler he ne kadar bu zorunlu evliliği yerine getirmiş olarak hayatlarına devam etseler de onları yeni sürprizler beklemektedir. Hülya, akıl almaz bir plan yapmaktadır.

Burcu Biricik - Hayat Şarkısı Jenerik Müziği

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI OYUNCULARI

Hayat Şarkısı 1. bölümü için heyecanlı bekleyiş - izle

Burcu Biricik (Hülya Çamoğlu Cevher): Salih’in küçük kızı, Bayram’ın gelini, Kerim’in karısı. Kerim’e 8 yaşından beri aşık. Daha gençken yoksullukla bilenmiş, içi isyan ve öfke dolmuş. Hülya çok zengin ve yenilmez olmaya yemin etmiştir ve bu yolda ne gerekiyorsa yapacaktır. Çeşitli entrikalarla Kerim ile evlenmeyi başarır; ancak bu zoraki evlilik ona büyük acılar getirecektir. Çok zeki, çekici ve tehlikeli bir kadın. Kerim için nefes alır. Gözü kara bir aşk duyar kocasına. 

Hayat Şarkısı 1. bölümü için heyecanlı bekleyiş - izle

Birkan Sokullu (Kerim Cevher): Evin yakışıklı küçük prensi. Çok şımartılmış. Varlığın içine doğmuş, bilime meraklı, baba zoru ile Berlin’de maden mühendisliği okurken, birinci sınıf sonunda rotayı çevre mühendisliğine çevirmiş. Doğal hayat sever, masasını ve okumayı da çok sever, bilimsel alanda kariyer yapmaya kitaplar yazmaya odaklı. Bu tutkusuna engel olabilecek her şey sinirini bozuyor. 19. yüzyıl aristokrat adamları gibi yaşıyor. Aşk ilişkileri, teflon gibi üzerinden akıyor. Duygusal olarak derinlemesine bağlanmayı bilmiyor. Hülya ile anlaşmalı bir evlilik yapıyor ve ona duyduğu aşk ile öfke arasında gidip gelerek geçiyor yaşamı. 

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı 1. bölümü için heyecanlı bekleyiş - izle

Tayanç Ayaydın (Hüseyin Cevher): Büyük oğul. Çok güvenilir, zeki, yakışıklı, duygusal zekası da gelişmiş iyi eğitim almış; hem sahada hem teoride bilgisi olan bir iş adamı. Babasının projesi. Küçük yaşlarda hiçbir taviz verilmeden iş alanında yetiştirilmiş, sorumluluk verilmiş. Kendi yaşamını hep ikinci planda tutmuş, ailenin ve şirketin  çıkarları için yaşamış. Zeynep ile evli bir çocukları var. 

Hayat Şarkısı 1. bölümü için heyecanlı bekleyiş - izle

Ecem Özkaya (Melek Çamoğlu): Hülya’nın ablası. Kendisini tüm ailenin annesi yerine koymuş. Annesi hastaymış ve erken ölmüş. Hülya’nın hayallerini desteklemiş, ikinci planda kalsa da içinde tutkulu ve hayat dolu bir kadın var. Güzel, derinlikli, çok becerikli, duygulu bir kadın. Kırda küçük bir lokantası var.

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı 1. bölümü için heyecanlı bekleyiş - izle

Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram Cevher): Ailenin başı. Becerikli, çok zengin bir madenci. Mudanya köyleri kökenli, hafif lehçeli, dediği dedik bildiğini okuyan tipik sert  baba figürü. Heyecanlı, tutkulu, çapkın, aynı zamanda  karısından çekinen, aile düzenine aşırı önem veren, evini de şirketlerini de mutlak bir hakimiyetle yöneten, çizginin dışına çıkan olunca köpüren , ailesi ile çatışmalar sertleşince  kopma noktalarına gelmeden anında geri basan bir tip. Oğullarına aşırı düşkün, bunu  onları kendisine körü körüne tabi etmeye çalışarak gösteriyor! Enerjik, sinirli, kolay parlayan ama kolay geri basan, hareketli ve  girdiği yere anında hakim olan insanları avucuna alan, çok kızsa da elinden olmadan insanın sevdiği bir tip. 

Hayat Şarkısı 1. bölümü için heyecanlı bekleyiş - izle

Seray Gözler (Süheyla Cevher): Bayram’ın eşi. Kerim ve Hüseyin’in anneleri. Mudanya zenginlerinden bir ailenin kızı. Bir tek ablası hayatta. Lise mezunu ev kadını. Çok alımlı. Kendi serveti de var, ancak kocasına çok saygılı ve geleneksel bir eş rolünde. Bayram’dan çok çekiniyor ama canına tak ettiğinde veya çocukları söz konusu olduğunda tavır koyuyor. Hamarat, yemek vs. konusunda master derecesinde bilgili. Çekinmeden girer, yemek yapar. Hizmetçilere çok hakim. Telaşe memuru çok heyecanlı, duygulu, sulu göz, sürekli kaygılı ve yüreği ağzında bir hayatı var kocası yüzünden. Tatlı bir kadın. Kalbi altın gibi. Dindar. Arada gelinlere yetkilerini acımasızca kullanır her kayınvalide gibi ve kendi hükmetme alanına kimse burnunu sokamaz. Şık giyinir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!