Hayat Mucizelere Gebe 7. final bölümü - izle

Güncelleme Tarihi:

Hayat Mucizelere Gebe 7. final bölümü - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2016 18:04

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen “Hayat Mucizelere Gebe”, yayınlanan 6. bölümü ile yine izleyenleri ekranları başına kilitlemeyi başardı. Peki İlgiyle takip edilen dizi Hayat Mucizelere Gebe dizisinin 24 Ocak tarihinde yayınlanacak olan Hayat Mucizelere Gebe 7. bölümünün fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi “Hayat Mucizelere Gebe” 17 Ocak akşamı yayınlanan bol eğlenceli 6. bölümü ile izleyenleri ekranları başına kilitlemeyi başardı.

Dizinin 6. Bölüm final sahnesinde heyecan yine doruktaydı. Hal böyle olunca dizinin hayranları 7. bölüm fragmanını merakla beklemeye başladılar.

Hayat Mucizelere Gebe 7. bölüm özeti

Hayat Mucizelere Gebe bu akşam yayınlanacak final bölümünde; İnci ve Engin birbirlerine açılırlar. İnci nihayet yıllardır hayalini kurduğu öğretmenliğe başlar. Her şey yolunda giderken Esma’yla konuşan Didem işleri tersine çevirir. Süheyla’nın da Engin’le ilgili ciddi kaygıları vardır.

İşte; Hayat Mucizelere Gebe 7. bölüm fragmanı

Hayat Mucizelere Gebe 7. bölümü ile final yaptı

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında her Pazar akşamı yayınlanan dizi geçtiğimiz günlerde sürpriz bir karar alarak final yapacağını duyurdu. Hayat Mucizelere Gebe 7. bölümü ile bu akşam final yaptı.

Hayat Mucizelere Gebe 6. Bölümde Neler Oldu?

İnci Serhat’tan ayrılarak evine döner. Babası Suat’ın yardımıyla özel bir okulda öğretmen olacaktır. Ancak pek çok sürpriz onu beklemektedir.

İnci annesinin tavsiyesiyle Engin’den uzak durmaya çalışırken görüşmeye birlikte gidecek üstüne bir de geceyi hiç tanımadıkları bir evde birlikte geçirmek zorunda kalacaklardır.

Bu arada iflasın eşiğine gelen Süheyla ise Suat’tan yardım isteyecek ancak sonunda kalbi kırılacaktır. Tüm gece boyunca evli bir çift oyununu oynayan Engin ve İnci ise giderek yakınlaşırlar. Uzun zamandır İnci’ye karşı hisleri olan Engin, Serhat’la ayrıldıklarını öğrenir ve döndüklerinde aşkını itiraf etmeye karar verir.

Hayat Mucizelere Gebe 7. final bölümü - izle

Hande Ataizi Kimdir?

Ünlü ve başarılı oyuncu ve sunucu Hande Ataizi, 2 Eylül 1973 tarihinde, Bursa’da dünyaya geldi.

İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Ataizi, 1996 yılında “Mum Kokulu Kadınlar” filmiyle ünlenmiş ve daha ilk filminde gösterdiği oyunculuk performansıyla “Altın Portakal” en iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır. Ardı ardına çektiği diziler hit ve uzun soluklu olmuştur.

Haberin Devamı

Hande Ataizi, Cem Davran'la birlikte pek çok dizi, film ve şov programı projesinde yer almış sanat dünyasının önemli ikililerinden olmuşlardır. Ataizi, 2002'de Cem Davran'la birlikte sunduğu “İki Kere Kiki” programında, manken Sevda Demirel'in tokat atmasıyla yine çok uzun süre magazin gündeminde baş sırada yer almıştı.

Özellikle, estetikli burnunu gazetecilere göstermemek için bulunduğu mekanın tuvaletinden kaçmaya çalışırken görüntülenince magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti.

Sinema ve dizilerdeki oyunculuğunun yanı sıra pek çok televizyon gösterisinin de sunuculuğunu yapmıştır. “Özel Hayatlar” adlı tiyatro oyununda Cihan Ünal ile oynamıştır.

Haberin Devamı

Bir dönem, TNT'de yayınlanan “Dest-i İzdivaç” programını sunmuştur. 2012 yılında Star'da yayınlanan “Benzemez Kimse Sana” adlı yarışmada program da jüri üyeliği yapmıştır.

Ünlü sanatçı Ataizi’nin rol aldığı sinema filmleri arasında; Mum Kokulu Kadınlar, Kahpe Bizans, Melekler Evi ve Çılgın Dersane yer alıyor.

Ayrıca Ataizi, Melekler Adası, Yaz Evi, Sahte Dünyalar, Kaldırım Çiçeği, Ruhsar, Böyle Mi Olacaktı, Yüzleşme, Estağfurullah Yokuşu, Sev Kardeşim, Kara Duvak, Ece, Altındağlı, Hayat Mucizelere Gebe gibi bir çok televizyon dizisinde önemli roller üstlenmiştir.

BAKMADAN GEÇME!