Hakan Ural’dan Kızı Melisa’ya Sert Uyarı: Bu ilişkiyi hemen bitireceksin

Güncelleme Tarihi:

Hakan Ural’dan Kızı Melisa’ya Sert Uyarı: Bu ilişkiyi hemen bitireceksin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 20:23

Ünlü sanatçı Sibel Can ile Hakan Ural’ın araları kızları Melisa yüzünden açıldı. Sibel Can’ın Hakan Ural’dan olma kızı Melisa’nın iki yıldır aşk yaşadığı sevgilisi ile ilgili ortaya çıkan gerçek baba Hakan Ural’ı kızdırdı.

Haberin Devamı

Melisa’nın 2 yıllık sevgilisinin hapiste olduğunu öğrenen Hakan Ural eski eşi Sibel Can’a ateş püskürdü. Kızı Melisa’yı da sert bir dile uyardı: “Bu ilişkiyi hemen bitireceksin.”

Ünlüler dünyasında eski eşler arasında kavgalar bitmek bilmiyor. Bundan kısa süre önce ünlü sanatçı Hülya Avşar ile eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nu araları kızları Zehra yüzünden araları açıktı. Magazin dünyasında büyük yankı uyandıran bu düelloya şimdi de Sibel Can ve Hakan Ural katıldı.

Kızları Melisa’nın 2 yıldır aşk yaşadığı Kamer Pirim’in hapishaneye girmesi yüzünden eski eşlerin arası açıldı. Baba Hakan Ural kızına da “Bu ilişkiyi hemen bitireceksin” şeklinde rest çekti.

Silahlı Kavga

Melisa Ural’ın sevgilisi Kamer Pirim, hatırlarsanız geçtiğimiz Haziran ayında arkadaşlar arasında çıkan kavgaya karışmış ve kavga kısa sürede silahlı çatışmaya dönüşünce de mahkemeye çıkarılan Kamer Pirim, Silivri Cezaevine gönderilmişti. İçerisinde bir bebeğinde bulunduğu dört kişinin yaralanmasına sebep olan olay sonrası hapis cezası verilen Kamer Pirim’in sevgilisi Melisa Ural ile bağlarını koparmadığı ortaya çıktı. Kamer Pirim’in ağabeyisi aracılığı ile hapisteki sevgilisi ile görüşmeyi sürdüren Melis Ural, olayın ortaya çıkmasıyla babası Hakan Ural’dan sert uyarı aldı.

Haberin Devamı

Yaşanan olayı gazeteler aracılığıyla öğrenen baba Hakan Ural, iddialara göre haberi okur okumaz kızı Melisa’nın annesi, eski eşi Sibel Can’ı aradı. Melisa’nın başına gelen olaylar nedeni ile Sibel Can’a hesap soran Hakan Ural, kızını da sert uyarda bulundu. Ural’ın kızı Melisa’yı “Bu ilişkiyi hemen bitireceksin.” Şeklinde sert bir şekilde uyardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!