Gülben Ergen ve Esra Erol’dan Üvey Anne Şiddetine Tepki

Güncelleme Tarihi:

Gülben Ergen ve Esra Erol’dan Üvey Anne Şiddetine Tepki
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 20:07

Kayseri’de yaşanan üvey anne şiddetine tepki yağıyor! Kayseri’de bir üvey annenin küçük çocuklara uyguladığı insanlık dışı işkencelerin bulunduğu görüntüler herkesi ayağa kaldırdı. Küçücük çocuklara yapılan şiddete Gülben Ergen ve Esra Erol’dan büyük tepki geldi. İşte Gülben Ergen ve Esra Erol’un yaşanan dehşete verdikleri tepkiler!

Haberin Devamı

Geçtiğimiz gün Kayseri’de yaşayan bir üvey annenin iki küçük çocuğa uyguladığı şiddet, Gülben Ergen ve Esra Erol’u isyan ettirdi. Hakkında iki küçük çocuğa şiddet, eziyet, yaralama ve cinsel istismardan dolayı 46 yıl hapis cezası çıkarılan üvey annenin dehşet veren görüntüleri, babanın eve yerleştirdiği gizli kamera aracılığıyla dakika dakika ekranlara geldi. İnsanlık dışı bu davranışlar karşısında kayıtsız kalamayan Gülben Ergen ve Esra Erol, yaptıkları açıklamaları ile bu olaya tepki çekti.

İki küçük çocuğa şiddet uygulayan üvey annenin yayınlanan görüntülerini izleyen Gülben Ergen sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yaşanan bu olay karşısında “Yerimde duramıyorum” diyerek ateş püskürdü.

Ergen, oğulları Atlas, Ares ve Güney’in uyurken fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından paylaşarak altına şu açıklamada bulundu. “Kayseri'de insan görünümlü kadının minicik çocuğa şiddetini izledim! Ayağının atına vurduğu sopayı... 'aç, aç ağzını' diyerek çocuğun ağzına sokuşunu izledim! Yerde süründürüp tepetaklak ettiği çocuğun haykırışlarını dinledim! Yerimde duramıyorum! Ülkem insanının değerlerinden korkar oldum! Sevgisizlik şiddetin ilacıdır! Bu tesadüfen haberini gördüğümüz video! Görmediklerimiz bilmediklerimiz var... İçe atar çocuk bu acıyı... Sonra öyle bir çıkartır ki, yakar dünyayı! Çünkü yaktılar onun dünyasını! Ayağının altı şiş çocuk... Yerde sürünmekten atleti dışa çıkmış çocuk... Sopa sokulan ağzı zonklayan çocuk... Sen ne hissediyorsun? Bizi öküzden ayıran duygunun adı merhametse sana sahip çıkalım çocuk... O kadının aldığı ceza ölüm olsa ne yazar? Çocuk ne olacak çocuk? Pedagog lazım... Oyun terapisi lazım... İyilik lazım... Derin sohbetler etmek lazım... İçinde gömdüğünü dışa akıtması lazım... Çocuklarımın varlıklarına şükür ederek o beyaz yastığa uzanıp dualara sığınacağım şimdi. Çok acıyor canım ama çok..."

Haberin Devamı

Olaya kayıtsız kalamayan bir diğer ünlü isim ise Esra Erol. Başarılı sunucu Esra Erol, insanın kanını donduran görüntüler karşısında büyük üzüntü duyduğunu diler getirerek sosyal medya hesabından şu sözleri paylaştı: “Aile ve Sosyal Politikalar Bakan’imiza sesleniyorum! Ne olur kayseride anne şiddetinin görüntülerini yayınlamayın! Yasak getirin! İnsan yüreği kaldırmıyor, gözlerime inanamıyorum. Aklım, ruhum ve midem almıyor! O çocukların maruz kaldığı şiddeti yaşadıklarını düşünmek kahrediyor! O mahlukat için de topluma örnek olacak bir uygulama var mı? Ve itiraf etmeliyim ki ben bu kadın için suç işlerim!” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!