Gökhan Tepe evleniyor mu? Sevgilisi ortaya çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Tepe evleniyor mu Sevgilisi ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 10:40

Adı Aşk Olsun, Annem, Aşk Belası ve Canözüm gibi parçalarıyla hayranlarının gönlünde taht kurmayı başaran Gökhan Tepe’nin uzun zamandır sır gibi sakladığı ilham perisi aşkı sonunda ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Gökhan Tepe, yeni aşkını ekibinin içinden seçti. Ünlü şarkıcı, bir süredir sahnesinde vokalistlik yapan Aylin Özer ile aşk yaşıyor. İşte detaylar…

Söylediği şarkılar kadar ünlülere verdiği besteleriyle de tanınan ünlü şarkıcı Gökhan Tepe’nin büyük aşkı sonunda ortaya çıktı.

Ünlü pop sanatçısı Tepe, bir süredir kendi orkestrası içinde yer alan güzel vokalisti Aylin Özer ile birlikte.

Büyük Aşk Evlilik Yolunda!

Aşkları magazin gündemine bomba gibi düşen Gökhan Tepe ve Aylin Özer çiftinin evlilik yolunda ilerledikleri iddia ediliyor.

Nazardan korkan ikili, şimdilik ilişkilerini gizli saklı yaşamayı tercih ediyor. Sevilen şarkıcı ve besteci Tepe, dokuz yıl süren eski ilişkisini iki yıl önce bitirmişti.

Gökhan Tepe evleniyor mu Sevgilisi ortaya çıktı

Haberin Devamı

Gökhan Tepe Kimdir?

Ünlü şarkıcı ve besteci Gökhan Tepe; 8 Şubat 1978 tarihinde, İstanbul’da doğdu.

İlkokulu Yeşilyurt Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu'nda okudu. İlkokuldan sonra müziğe olan yeteneğinin görülmesi üzerine 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müzikisi Devlet Konservatuvarı'na girdi.

1996 yılında “Çöz Beni” albümünü çıkardı. Ardından 1999 yılında ikinci albümü “Canözüm” piyasaya çıktı. 2002 yılına gelindiğinde “Belki Hüzün Belki De Aşk” adlı albümü müzikseverlerle buluştu.

Gökhan Tepe, müziğe 4 yıl ara verdikten sonra 2006 yılının Temmuz ayında “Yürü Yüreğim” adlı albümü müzik marketlerdeki yerini aldı.

Tepe müzik çalışmalarına devam ederken bir yandan da “Maçolar” adlı dizide rol aldı. Bu dizide ki başarısı gözlerden kaçmayan Tepe, daha sonra “Elveda Derken” dizisinde rol aldı.

2008 yılında “Vur” isimli albümünü DMC etiketiyle piyasaya sürdü. 2011 yılında Aşk Sahnede albümünü çıkardı. 2012 yılında yine prodüktörlüğünü üstlendiği yedinci albümü “Kendim Gibi”yi 14 Aralık 2012’de yayınladı. Ebru Gündeş’e verdiği bestesi “Beyaz” ilk kez bu albümde Gökhan Tepe tarafından seslendirildi.

Sanat hayatı boyunca bestelediği 100’ü aşkın eseri kendi albümlerinin yanı sıra farklı albümlerde de yer alan Gökhan Tepe, 2014 yılının sonlarına doğru “Gelsen De Anlatsam” şarkısını dinleyicilerle buluşturdu. Bu şarkı iki ay boyunca resmi radyo analiz raporlarına göre 1 numarada kalarak büyük bir başarı elde etti.

Haberin Devamı

Gökhan Tepe, 14 Şubat 2015’de sevgililere özel şarkısı “Sonsuza Kadar” ile dijital müzik platformları üzerinden dinleyicilerle buluştu. 2015’in Mart ayında ise, müzik kariyerinin sekizinci albümü olan “Seninle Her Yere” yayınlandı.

BAKMADAN GEÇME!