Gökhan Gönül'de son perde

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Gönülde son perde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2016 22:15

Kulübünde kalma olasılığı hala var. Euro 2016 sonuna kadar da bekleyebilir.

Haberin Devamı

1 - FENERBAHÇE CEPHESi:

SON TEKLİF 2 MİLYON 250 BİN EURO... OLMAZSA BARÇA’LI DOUGLAS KİRALANACAK.

FENERBAHÇE, Gökhan Gönül ile son kez bir araya gelecek. Sarı lacivertliler, tecrübeli oyuncunun ayrılmasını istemiyor. Bu nedenle teklifi 2 milyon 250 bin Euro’ya kadar yükselttiler. Bu teklifin ardından düşünme süresi isteyen Gökhan Gönül kısa sürede yanıtını verecek. Görüşmeleri yönetimden Ali Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu yürütüyor. Anlaşma sağlanırsa bugün Gökhan ile yeni mukavele imzalandığı açıklanabilir.

ŞENER TEK KALMAYACAK

GÖKHAN ile yollar ayrılır ise, bu bölgede Şener’in yanına bir oyuncu daha monte etmek için girişimlere başlanacak… Barcelona’nın sağ beki Douglas’ın kiralanmasına çalışılacak.

Fenerbahçe yönetimi, Gökhan Gönül’ün uzun süredir Beşiktaş ile isminin anılmasından rahatsız... Milli oyuncunun bu tür haberler ilk çıktığı andan bu yana, tavrını net koymadığını düşünen yöneticiler, kendisine tepkili.

Haberin Devamı

2- BEŞİKTAŞ CEPHESİ

GÖKHAN VE MENAJERİ İMZA ATTIKLARINI DOĞRULAMIYOR AMA GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

 

BEŞİKTAŞ yöneticilerinden Ahmet Nur Çebi’nin 2 ay öncesinden beri temasta olduğu Gökhan Gönül için ilginç iddialar var. Siyah beyazlıların yıldız oyuncuya yıllık 1 milyon 750 bin TL verdiği ve imza parası olarak da 2.4 milyon TL önerdiği belirtiliyor. Ancak Gökhan cephesi görüşmeyi doğrularken, imza atıldığı iddialarını reddediyor. Bu nedenle siyah beyazlı cephede belirsizlik hakim durumda.

KARTAL'DA DENGE SORUNU

 

Gökhan’ı transfer ederken takımdaki dengeleri bozmak istemeyen yönetim, teklifi daha da yükseltmeyi düşünmüyor. Bu durumda Beşiktaş da Fenerbahçe gibi beklemeye geçmiş durumda.  Sarı lacivertlilerin Gökhan ile yapacağı son görüşmenin ardından oyuncunun kararı beklenecek.

3- YURTDIŞI CEPHESİ

 

MENAJER BULUT, BİR YANDAN ÇİN, BİR YANDAN AVRUPA KULÜPLERİ İLE TEMASTA

 

Gökhan için bir diğer ihtimal ise Çin ligi…21 Haziran’da başlayacak Çin transfer sezonunda menajer Ahmet Bulut oyuncusunu bu ülkeye göndermek için görüşmelerini sürdürüyor. Gönül’e ayrıca Avrupa’dan başka kulüplerden de temas sağlamaya çalışan Bulut, bu ihtimali de yedekte bulunduruyor. Gökhan Gönül de Fenerbahçe ile anlaşamazsa Avrupa şampiyonasına kulüpsüz başlayıp, bu alternatifleri değerlendirmeye sıcak bakıyor.

 

Haberin Devamı

ACELE ETMEYECEKLER

Şampiyonada iyi oynayarak yüksek teklif alabileceğini düşünen Gönül, bu nedenle menajerine bu opsiyonu da hazırda tutması gerektiğini iletti.
Gönül’ün, gideceği kulüp ile ilgili son kararı Avrupa Şampiyonası’ndan önce veremezse turnuva bittikten sonra yeni bir değerlendirme yapacağı belirtiliyor.
Yıldız oyuncunun, Fenerbahçe’den Beşiktaş’a geçmesi halinde alacağı tepkileri de transfer hesaplarına kattığı ifade ediliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!