Gökhan Gönül: 'İnsanların buna inanması ilginç'

Güncelleme Tarihi:

Gökhan Gönül: İnsanların buna inanması ilginç
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2016 20:38

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesinde Gökhan Gönül'ün oynamayacağı haberi yer almıştı. Gökhan Gönül önce sosyal medyadan daha sonra televizyondan konuyla ilgili açıklama yaptı.

Haberin Devamı

İşte Gökhan Gönül'ün açıklamaları;

İnsanlar kafalarında ne yaşıyorlar bilmiyorum. Hocanın oyuncu tercihlerini yargılamak bir futbolcunun haddine değil. Benim bunu yapma lüksüm ve karakterim yok. Bu takımlar, hiçbir futbolcunun tapulu malı değil. Yorgunluğu bahane etmem. Ben 10 hafta omzum çıkık top oynadım. Yorgunluğu bahane edecek son insanım. Atanlar, uyduranlar uydursunlar. Daha ağır konuşacağım ama sosyal medyada yumuşatarak yazdım.

'İNSANLARIN BUNA İNANMASI İLGİNÇ'
Gökhan bizi neden taraftarın önüne atıyorsun diyorlar. Ya kardeşim sen yazarken kendini benim yerime koymuyorsun. Bir haber yaparsan iddia demiyeceksin ve yazacaksın. Benim hocamla aramda bişi oldu diyelim gazetecileri arayıp hemen aramızda böyle bir şey geçti mi diyeceğiz? İnsanların buna inanması ilginç... Kalkıp onlara haberi kim verecek. Herkes bu maçın keyfini yaşasın. Hak edenin kazandığı keyifli bir mücadele olsun. Neşei bir gün geçirmeyi açıkcası Fenerbahe takımı olarak bekliyoruz. Umarım iki takımda kazandığı pozisyonları gole çevirsinler başka bir şey istemiyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!