Giresunspor'da yeni başkan Mustafa Bozbağ

Güncelleme Tarihi:

Giresunsporda yeni başkan Mustafa Bozbağ
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2012 16:33

Giresunspor kulüp başkanlığına eski yöneticilerden Mustafa Bozbağ seçildi.

Haberin Devamı

Haziran ayında yapılan ancak başkan adayı çıkmayınca Kayyum Heyeti Başkanı Fatih Sandal tarafından yönetilen Giresunspor'da alınan karar doğrultusunda bugün Olağanüstü Genel Kurul'un ilk oturumu yapıldı. Giresunspor tesislerinde gerçekleştirilen Genel Kurul'da Divan Başkanlığı'nı İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden yaptı.

177 delegenin 91'inin katıldığı genel kurulda konuşan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kulübün çok sıkıntılı günler geçirdiğini ve herkesin bu zor zamanda destek olması gerektiğini belirterek, Giresunluları takımlarına destek olmaya çağırdı. AK Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi ile Adem Tatlı'nın kısa bir konuşma yaptığı Genel Kurul'da tahmini bütçe de onaylanarak kabul edildi.

Daha sonra Mustafa Bozbağ'ın tek aday olduğu seçimlere geçildi. Genel kurula katılan bütün delegelerin oyunu alan Bozbağ, Giresunspor'un yeni başkanı oldu. Bir konuşma yapan Bozbağ, Giresunspor'un çok zor günler geçirdiğini belirterek, "Kamuoyuna başkanlığım konusunda bir bütünlük oluşmuştu. Büyük bir destek vardı. Ben de bu görevden kaçamazdım. Artık görev bizlerin omzunda olacak. Giresunspor olarak başarıyı tekrar yakalamak için çalışacağız. Giresunspor eski başarılı günlerine dönene kadar bu görevin başında olacağım. Bu yolda bana destek verecek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

Mustafa Bozbağ başkanlığındaki Yönetim Kurulu'nda ise şu isimler yer aldı: Sedat Ayyıldız, Reşat Bahat, Mehmet Karaahmetoğlu, Hasan Ali Tütüncü, Muzaffer Ejder, Cenap Damcı, Temel İşcan, Bahattin Kurt, Nahid Yamak, İbrahim Özkul, Azmi Bük, Hüseyin Günaydın, Aslan Hakyemez, Hüseyin Taşkın, Mehmet Kazancıoğlu

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!