Genç kadın yıllarca uyuyamayınca intihar etti

Güncelleme Tarihi:

Genç kadın yıllarca uyuyamayınca intihar etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2015 17:42

Yıllardır insomnia yani uykusuzluk sorunu çeken 43 yaşındaki öğretmen kendini öldürdü. Evinin yakınında ormanlık bir alanda ağaca asılı olarak bulunan kadının yıllardır yaşadığı bu sağlık sorunu nedeniyle intihar ettiği düşünülüyor.

Haberin Devamı

Kocası ise bu hastalığa dikkat çekerek diğer insanların da bilinçlenmesini sağlamak istediğini söyledi. Sue ve Dave Greenwood 2011 yılında evlendi. Dave Greenwood eşinin bazen günlerce hiç uyumadan geçirdiğini söyledi. Hipnoterapi, akupunktur ve bilişsel davranışçı terapiyi deneyen genç kadın, tüm bunlara rağmen hastalığını yenemedi.

Genç kadın yıllarca uyuyamayınca intihar etti

İNTERNETTEN ALDIĞI İLAÇLAR SONU OLDU

Daha sonra internetten uykuya yardımcı olacak tabletler edinen Greenwood, daha sonra bu haplara bağımlı hale geldi. Reçeteli alınması gereken ilaçlara bu şekilde erişmesinin çok yanlış olduğunu söyleyen Dave Greenwood, "Haplar eşime yetmemeye başlamıştı. Her seferinde biraz daha fazlasını içmesi gerekiyordu ve her seferinde daha da umutsuz hale geliyordu ve problemini daha da kötüleştiriyordu. İnternetten bu tür satışlar daha iyi kontrol edilmeli." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!