Galatasaray böyle maça çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray böyle maça çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 21:12

Son olarak Avrupa Ligi’ne veda eden, mali ve sportif anlamda büyük sıkıntılar içerisinden çıkmaya çalışan G.Saray, ligdeki 3.’lüğü dolayısıyla da Avrupa kupaları yolunu tehlikeye atmamak için yokluklar arasında galibiyet arıyor.

Haberin Devamı

BU sezon mali ve sportif anlamda problemlerden bir türlü arınamayan G.Saray, Avrupa Ligi’nden elendikten sonra artık gözünü yeniden lige çevirdi. Sarı kırmızılılar, morali bugünkü Gaziantep deplasmanında arıyor.
Ancak Aslan’ın işi kolay değil. Puan tablosunda 3.’lüğü isteyen, yani Avrupa kupalarının dışında kalmamayı amaçlayan Galatasaray, Antep’e karşı iki önemli oyuncusunda da yoksun oynayacak.

8 MAÇTIR YENİLMİYOR

SARI kırmızılılarda yıldız oyuncular Podolski ve Sneijder kart cezası nedeniyle oynayamayacak. Elindeki tek golcüsü Umut Bulut’un 9 maçtır rakip ağları sarsamadığı düşünüldüğünde Denizli, ilk 11 kurmakta dahi zorlanıyor. Takım içi rekabetinin en düşük seviyede olduğu sarı kırmızılılar için tek iyi haber ise bir rakamdan geldi: Galatasaray, Süper Lig’deki son 8 maçta rakibi Gaziantepspor’a hiç yenilmedi. 

Haberin Devamı

GAZİANTEP’TE UMUTLAR ‘BİRLO’NUN AYAĞINDA...

EKSİKLERİN çokluğunda Galatasaray’ın bugün en büyük kozlarından biri Bilal olacak. Kart cezalısı Sneijder’ın yerine oynaması beklenen tecrübeli oyuncu maç eksiğine karşın yine de gözlerin en fazla üzerine çevrileceği isim olacak. Bilal ligde son golünü 4 ay önceki Eskişehir’e atmış, son asistini ise 2 ay önceki Kayserispor maçında yapmıştı. Bugün ilk 11’de oynaması beklenen Umut Bulut ise son kez 20 aralık tarihinde Akhisar ağlarını sarsabilmişti. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!