Galatasaray - Antalyaspor maçı yazar görüşleri!

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray - Antalyaspor maçı yazar görüşleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2015 09:03

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray'ın sahasında Antalyaspor ile 3-3 berabere kalmasının ardından spor yazarları bu 6 gollü mücadeleyi değerlendirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray - Antalyaspor maçı yazar görüşleri

Bu takımı kim çıkardı? - Erman Toroğlu(Sabah)

Herkes bugün Jose Rodruguez'in yaptığı hatalardan, yenilen gollerden bahsedecek ama iki veya üç hata yapıp hiç doğru iş yapmayan Semih'ten bahsetmeyecekler bile. Mesela Burak Yılmaz'dan bahsetmeyecekler. Burak sahada var mıydı yok muydu? Belli değil...
Bir de şu gözüktü; bu takımı Taffarel mi çıkardı? Yoksa futbolcularla beraber başkan Dursun Özbek'in seçimi mi vardı?
Eğer bir futbolcu yedek kulübesinde oturuyorsa sakat değildir! Mesela Chedjou niye yok?

Galatasaray - Antalyaspor maçı yazar görüşleri
Yönetim herşeydir - Hakan Ünsal (Hürriyet)
Galatasaray yönetimi, Hamza Hoca hakkında verdiği kararla, takımın ve kendi geleceklerinin de kararlarını verdiler. Zaman, tarz ve durum açısından yanlış kararın etkisini hissedecek. Gereksiz ve garip karar sonrası işlerin iyi gitmesini beklemek hayal olur.

Haberin Devamı

Çünkü durumu kötüleştiren ve bu halae sokan mevcut dış etken, saha içindeki toparlanmayı zorlaştırır.

Galatasaray - Antalyaspor maçı yazar görüşleri


Yabancı hoca macera olur - Güntekin Onay (Vatan)

Süper Lig’in ortasında yabancı hoca getirmek riskli görünüyor. Rakipleri ve takımı tanımayan, Ligin kendine has dinamiklerini bilmeyen yabancı bir teknik direktör macera olabilir.

Ligde liderin 5 puan gerisindeki ve Şampiyonlar Ligi’nde A.Madrid’le oynayacak takıma teknik adam olup bu zorlu süreçten sıyrılacak bir antrenörün de cesur ve pragmatik olması şart. Ben olsam Yanal veya Denizli’yle anlaşma yolunu arardım.

Galatasaray - Antalyaspor maçı yazar görüşleri

Taffarel'e yazar! - Mehmet Ayan (Vatan)
Jose’li Selçuk’lu orta saha (önündeki 4 forvet özellikli adam ile) ne demektir? Top bende kalsın, bende olsun, yumuşak (geçirgenliği fazla) rakibin önünde iç sahada oyuna hakim olayım hissiyatının tezahürü olarak anlarım! İlk 10 dakika ve gelen golle pekişmesi gereken anlayış 20’lerden çöktü. Maçın sonuna kadar da geri gelmedi. Antalya sana oyununu kabul ettirirken sen sustun, pıstın! Kımıldayamadın!

Haberin Devamı

Galatasaray - Antalyaspor maçı yazar görüşleri

Yeni hocanın işi çok zor - Osman Şenher (Milliyet)

Muslera bir yere kadar. Dün gece yine yüzde 100, iki gol kurtardı. Forvetsiz, orta sahasız, hata yapan defansıyla nereye kadar gidebilir bu Galatasaray?

Hele çarşamba günü Atletico Madrid maçı var. Hafta sonu Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacak. Daha sonra Bursaspor ve Beşiktaş maçları var.

Bilemiyorum bu maçları nasıl kazanır, puan alır. Ama dün geceki futbolla Atletico Madrid karşısında kesin bir rezalet yaşar. Hep antrenörler suçlanıyor. Peki futbolcular? Yılda 2 milyon euronun üstünde para alacaksın ama mutsuz, huzursuz olacaksın, profesyonelliğin gereklerini yapmayacaksın. Yok böyle bir şey. Galatasaray’ın bundan sonraki haftalarda işi çok daha zor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!