"Futbolcularımın hepsine çok teşekkür ediyorum"

Güncelleme Tarihi:

Futbolcularımın hepsine çok teşekkür ediyorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2013 12:17

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Pendikspor'u 1-0 mağlup eden Göztepe'nin teknik direktörü Özgür Zengin, "Kazanma adına aslan payı futbolcularımın, hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

Zengin, yaptığı açıklamada, galip gelmeleri gereken müsabakada Pendikspor'u 1-0 yenip haftayı galibiyetle kapattıkları için mutlu olduklarını söyledi. Rakiplerinin 8-9 kişi savunma yapıp uzun paslarla etkili olmaya çalıştığını analiz ettiklerini kaydeden Zengin, şöyle konuştu: "Bu nedenle orta sahayı kalabalık tuttuk. Oyuna istediğimiz şekilde başlayamadık. İlk yarının sonlarına doğru Enes'le pozisyonlar bulduk. Daha önce de söylediğim gibi bu ligde çok şey değişecek. Örneğin dün İnegölspor, Tokat deplasmanında mağlup oldu. İkinci yarı daha iyi oynadık. Geçen haftaki Tarsus İdmanyurdu mağlubiyetinin ardından kazanmamız önemliydi. Kazanma adına aslan payı futbolcularımın, hepsine çok teşekkür ediyorum. Artık Turgutluspor maçıyla ilk devreyi 3 puanla tamamlamak istiyoruz."

Haberin Devamı

Göztepe'de dünkü maçta sarı kart gören Aytek Aşıkoğlu cezalı duruma düştü. Arka adalesinde problem olan Enes Kubat'ın MR'ının çekileceği, midesinden rahatsız olan Sabutay Bayülken'in ve kaleci Yavuz Eraydın'ın tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!