Futbolcular istedi, rota Schaaf’a döndü

Güncelleme Tarihi:

Futbolcular istedi, rota Schaaf’a döndü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2015 23:23

Siyah beyazlılar, Şenol Güneş’e alternatif olarak Thomas Schaaf’ı belirledi. Özellikle gurbetçi oyuncuların Alman hocadan yana tercih belirtmesi başkan Fikret Orman’ı harekete geçirdi. Schaaf, 15 yıl Bremen’i çalıştırdıktan sonra geçen sezon Frankfurt’a geçti.

Haberin Devamı

TEKNİK direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta şimdi de gündemde Thomas Schaaf var. Yönetim kurulundan hoca konusunda görüşmeleri yapmak üzere tam yetki alan başkan Fikret Orman, Bundesliga’da Eintracht Frankfurt’u çalıştıran Thomas Schaaf’ı listesine aldı. Orman’ın Alman teknik adama yönelmesindeki en önemli neden takımdaki gurbetçi oyuncuların önerisi oldu.
Önceki günkü toplantıda konuşan ikinci başkan ve futbol takımı sorumlusu Ahmet Nur Çebi, futbolcuların ağırlıklı olarak yerli hocadan yana olduğunu ancak özellikle gurbetçilerin yabancı olacaksa bunun Alman olmasını istediklerini söylediğini aktardı.

ŞENOL GÜNEŞ İRAN’A MI GİDİYOR?

Buna karşın siyah beyazlı yönetim öncelikle Bursaspor’dan ayrılan Şenol Güneş ile görüşecek. Önümüzdeki günlerde Güneş ile de bir araya gelecek olan Orman, alacağı sonuca göre rotasını yeniden belirleyecek. Güneş ile anlaşma sağlanamaması halinde Schaaf ile temasa geçilecek. Önceki gün özel eşyalarını toplayıp Bursa’dan ayrılan Güneş, Şampiyonlar Ligi finali için Berlin’e gitmişti. Öte yandan İran basını, İstiklal Kulübü’nün Şenol Güneş ile görüştüğünü iddia etti. Haberde kulübün şartları öğrenmek üzere Güneş’in menajeriyle temasa geçtiği belirtilirken başarılı hocanın yıllık 2 milyon dolar talep ettiği de savunuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!