Fikret Orman: Saldırı Fenerbahçe’ye değil hepimize yapıldı!

Güncelleme Tarihi:

Fikret Orman: Saldırı Fenerbahçe’ye değil hepimize yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2015 00:00

Fikret Orman, Rize deplasmanı dönüşü Fenerbahçe’ye yapılan silahlı saldırının faillerinin bir an önce bulunmasını istediklerini söyledi. Orman, Beşiktaş camiasının ise her geçen gün büyüdüğünü vurguladı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe’ye Rize deplasmanı dönüşü yapılan saldırının faillerinin bulunmasını istediklerini söyledi. Beşiktaş 2023 Derneği’nin Bakırköy Devlet Hastanesi’ne 21 odalı çocuk yoğun bakım ünitesi yaptırma projesi kapsamında düzenlediği yemeğine Fikret Orman’ın yanı sıra siyah beyazlı kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, A takım sorumlusu Mete Vardar ve Beşiktaş kaleci Cenk Gönen katıldı.

Yemekte bir konuşma gerçekleştiren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Fenerbahçe Kulübü’ne yapılan saldırının faillerinin bir an önce bulunmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

GALATASARAY’I MUTLAKA YENECEĞiZ

Saldırıyı bir kez daha kınadıklarını kaydeden Orman, “Failleri kısa sürede bulunur umudundayız. Fenerbahçe’ye yapılan hareket Türk futboluna yapılmış sayılır. Bu nedenle rakibimize geçmiş olsun mesajımızı ilettik” dedi. Orman konuşmasında ayrıca Beşiktaş’ın önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu ve her geçen gün büyüdüğünü de vurguladı. Çebi ise taraftarların beklentilerine teşekkür ederek, “Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. G.Saray maçını mutlaka kazanacğız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!