Fenerbahçe'ye Nani şoku!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeye Nani şoku
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2016 21:23

Gökhan Gönül, Ba, Meireles ve Ertuğrul'dan sakatlıkları nedeniyle yararlanamayan Fenerbahçe'ye, Luis Nani'den de kötü haber geldi. Grip olan Portekizli yıldız, Çaykur Rizespor maçında büyük olasılıkla oynamayacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde futbolcuların salonda kuvvet çalışması yaptığı bildirildi. İdmanın sahada gerçekleştirilen çalışmalarla tamamlandığı kaydedildi.

Tedavileri süren Gökhan Gönül, Abdoulaye Ba, Raul Meireles ve Ertuğrul Taşkıran'ın, çalışmalarını da takımdan ayrı sürdürdüğü belirtildi.

Gribal enfeksiyonu bulunan Luis Nani'nin katılmadığı antrenmanda Diego Ribas'ın özel program dahilinde çalıştığı ifade edildi. Nani'nin oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Ancak Portekizli yıldızın oynama şansının çok az olduğu belirtildi.

Fenerbahçeye Nani şoku
ŞENER'E DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
Öte yandan sarı lacivertli futbolcu Şener Özbayraklı'nın doğum günü, teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından kutlandı. 

Haberin Devamı

Antrenman öncesinde soyunma odasında düzenlenen kutlamada, 26 yaşına giren Şener'in, kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını üfledikten sonra teknik heyetin ve takım arkadaşlarının tebriklerini kabul ettiği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!