Fenerbahçe'de Josef ve Nani şoku

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede Josef ve Nani şoku
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2015 14:23

UEFA Avrupa Ligi'nde evinde Norveç'in Molde ekibini konuk edecek Fenerbahçe'ye Nani ve Josef de Souza'dan kötü haber geldi. İki yıldızın da Avrupa Ligi maçında oynaması tehlikeye girdi.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi'nde evinde Norveç'in Molde takımını konuk edecek Fenerbahçe'de karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor.

Sakatlığı nedeniyle birkaç haftadır takımdan uzak kalan Bruno Alves'in Molde maçına yetişme ihtimali doğdu. Takımla çalışmalara başlayan Portekizli oyuncu, fiziksel olarak tamamen hazır olmadan maça ilk 11'de başlamayacak. Teknik heyet, Portekizli oyuncu konusunda risk almak istemiyor.

Fenerbahçede Josef ve Nani şoku
DIEGO'DA ŞAŞIRTAN GERÇEK

KJAER, BA VE DIEGO AVRUPA LİGİ MAÇINDA YOK
Sakatlığı süren Kjaer, Ba ve Diego Molde maçında forma giyemeyecek. Sarı lacivertli ekibe bir beklenmedik haber de Nani ve Josef de Souza'dan geldi.

Kasımpaşa maçında adalesinde ağrı hisseden Nani ve kasığında ağrı oluşan Josef de Souza günü yenileme antrenmanıyla geçirdi.

Son antrenmanda kendilerini test edecek iki oyuncu ağrılarının devam etmesi durumunda Molde maçında oynayamayacaklar.

Fenerbahçede Josef ve Nani şoku

DR. KUNDURACIOĞLU: ALVES PERŞEMBE OYNAR
Fenerbahçe Kulübü Doktoru Burak Kunduracıoğlu, sakat futbolcuların durumu hakkında şu açıklamayı yaptı.

Haberin Devamı

“Bruno Alves, dün antrenmana çıktı ve herhangi bir sıkıntısı gözükmüyordu. Milli takımdan bazı problemlerle gelmişti. Ön adalesinde zorlanması vardı. İyi bir şekilde gitti ama tekrar sakatlanıp geri geldi. Fakat şu an iyi durumda ve bu şekilde devam ettiği sürece teknik ekip de uygun görürse Perşembe günü oynayacağımız maçta takımdaki yerini alabilecektir.

Fenerbahçede Josef ve Nani şoku

"KJAER'İN TEDAVİ SÜRECİ İYİ GİDİYOR"
Simon Kjaer’in de tedavi süreci beklediğimizden iyi gidiyor. Yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bursaspor maçına hazırlamaya çalışıyoruz. Cuma günü takımla birlikte çalışmalara başlarsa ve herhangi bir problem görmezsek hafta sonu oynayacağımız Lig maçında teknik ekibin vereceği karar ile takımdaki yerini alacaktır. Ancak bu süreçte herhangi bir sıkıntı olur ise tedavisine devam edilecek.

Haberin Devamı

"BA VE DIEGO İÇİN ZAMAN GEREK"
Abdoulaye Ba ve Diego Ribas’ın tedavi ve çalışmaları özel program dâhilinde devam ediyor. Biraz daha zaman alacak.

"NANI VE JOSEF'İ YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ"
Kasımpaşa maçından sonra Luis Nani ve Josef de Souza’ da ağrılar oldu. Onları da yoğun bir şekilde özel programa aldık ve rejenerasyon antrenmanlarıyla maça hazırlamaya çalışıyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!