Fenerbahçe'de çifte transfer

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede çifte transfer
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2015 01:02

Fenerbahçe, Bursaspor'un Brezilyalı golcüsü Fernandao ile anlaştı. Arsenal'in golcüsü Joel Cambell ile de anlaşmak üzere.

Haberin Devamı

Sarı lacivertliler, golcü oyuncu Fernandao'nun bonservisini Atletico Paranaense takımından 4 milyon dolar karşılığında aldı. Fenerbahçe, Fernandao'ya ise maç başları ile birlikte yıllık 1.8 milyon dolar ödeyecek.

Bu sezonun gol kralı olmayı hemen hemen garantileyen yıldız golcü gelecek sezon için sarı lacivertlilerin ilk transferi oldu. Brezilyalı oyuncu Bursaspor’da kiralık olarak forma giyiyordu.

Fenerbahçede çifte transfer

FERNANDAO KARİYERİNİN EN İYİ SEZONUNU BURSASPOR'DA GEÇİRDİ
27 Mart 1987 Rio de Janerio doğumlu olan Fernandao'nun tam ismi Jose Fernandao Viana de Santana. 2008 yılında Flamengo takımına transfer olan Fernandao, 2011 yılında kiralık olarak forma giydiği Guarani takımındaki 13 gollük performansıyla dikkat çekti. Bu performansıyla Palmeiras'a transfer olan Fernandao, burada beklenen istatistikleri yakalayamayınca Atletico Paranaense'ye transfer oldu. Oyuncu bu takımdan da Bursaspor'a 2014 yılında kiralık olarak geldi. Fernandao bu sezon Süper Lig'de oynadığı 31 maçta 22 gol kaydederken 7 asiste de imza attı. Golcü oyuncu Bursaspor'un finale yükseldiği Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 10 maçta 3 gol 1 asistle oynadı.


VE 2. BOMBA CAMBELL
Fernandao ile anlaşan Fenerbahçe ikinci bombayı da patlatmak üzere. Sarı lacivertliler Arsenal’da forma giyen Joel Cambell ile de anlaşmak üzere.

Dünya Kupası’nda yıldızı parlayan ve bu sezonu Arsenal’da geçiren yıldız forvet ile anlaşma sağlandığı belirtiliyor. Bu transfer henüz resmileşmese de önümüzdeki günlerde bu oyuncu da çok büyük bir ihtimalle Fenerbahçe forması giyecek.

Fenerbahçede çifte transfer

CAMPBELL DÜNYA KUPASI'NDA DİKKAT ÇEKTİ
Tam adı Joel Nathaniel Campbell Samuels olan Kosta Rikalı milli futbolcu 22 Haziran 1992 doğumlu. 2011 yılında Arsenal'a transfer olan golcü oyuncu 2011-2012 sezonunu Fransa takımlarından Lorient'de kiralık olarak geçirdi. Fransa macerasını 25 maçta 3 golle kapatan golcü oyuncu asıl çıkışını ise yine kiralık olarak gittiği Olympiakos'da yaptı. Yunanistan'da 32 maçta 8 gol kaydeden Campbell, Kosta Rika'nın Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla tekrar gündeme gelmişti. Ancak oyuncu Arsenal'da yine istediğini bulamadığı gibi kiralık olarak gittiği İspanyol ekibi Villarreal'de ise sezonu 16 maçta 1 golle kapattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!