Fenerbahçe Zivkovic ve Saponjic'in peşinde

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Zivkovic ve Saponjicin peşinde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2015 16:05

Van Persie, Nani, Kjaer, Fernandao gibi tecrübeli yıldızları kadrosuna katan Fenerbahçe, Ocak ayında da iki genç yeteneği transfer edecek. Sarı lacivertlilerin gündemindeki isimler Partizan'da forma giyen Andrija Zivkovic ve İvan Saponjic.

Haberin Devamı

Yaz transfer döneminin tartışmasız şampiyonu olan Fenerbahçe, şimdiden ocak ayının hatta yeni sezonun çalışmalarına da başladı. Başkan Aziz Yıldırım, “Devre arasında en az iki oyuncu daha transfer edeceğiz. Bu isimler yıldız da olabilir, geleceğin yıldızları da olabilir. Gençlere yönelebiliriz. Sportif direktörümüz Terraneo bu konuda gece gündüz çalışıyor” açıklamasını yaptı. Başkanın bu sözleri akıllara Andrija Zivkovic ile İvan Saponjic’i getirdi.

PEREIRA İSTEYİNCE TRANSFER ERKENE ALINDI
Sarı-Lacivertliler, Sırp futbolunun son dönemde yetiştirdiği en yetenekli iki genci sezon sonunda kadroya katmayı planlıyordu. Ancak teknik direktör Vitor Pereira’nın talebiyle Saponjic ve Zivkovic transferlerinin erkene alındığı öğrenildi.

Fenerbahçe Zivkovic ve Saponjicin peşinde

1996 doğumlu 1.70 metre boyundaki Andrija Zivkovic, orta alanda görev yapıyor.

Haberin Devamı

18 yaşındaki golcü Saponjic, forvette Van Persie ve Fernandao’ya alternatif olacak. Orta sahada görev yapan Andrija Zivkovic’in bu sezon forma şansı bulması kolay değil. Ancak Pereira, ülkeyi tanıması ve takıma uyum sağlaması açısından 19 yaşındaki yıldız adayının da ocak ayında Fenerbahçe’ye katılmasından yana. Zivkovic için sezonun ikinci yarısı uyum süreci olarak geçecek, yeni sezonda ise Liverpool’a dönecek olan vatandaşı Markovic’ten sağ kanadı devralacak.

Fenerbahçe Zivkovic ve Saponjicin peşinde

1997 doğumlu 1.92 metre boyundaki Ivan Saponjic, forvet mevkisinde forma giyiyor.

BİR AN ÖNCE GELMEK İSTİYORLAR
Sırp basını, Andrija Zivkovic ve Ivan Saponjic’in Fenerbahçe’nin teklifi sonrası büyük mutluluk yaşadıklarını yazdı. Sırbistan’da çıkan haberlerde genç futbolcuların bir an önce Türkiye’ye gitmek istedikleri ve bu nedenle transferin ocak ayına çekilmesini memnuniyetle karşıladıkları belirtildi. (Fanatik)

BAKMADAN GEÇME!