Fenerbahçe Turgay Şeren için saygı duruşu yaptı

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Turgay Şeren için saygı duruşu yaptı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2016 18:21

Sarı-lacivertliler yoğun sis altında günün ikinci çalışmasını yaptı. İdman öncesi Galatasaray ve Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın efsane kalecisi Turgay Şeren için saygı duruşunda bulunuldu. 

Haberin Devamı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Topuk Yaylası’nda çalışmalaraını sürdüren Fenerbahçe ekip günün ikinci ve son çalışmasını yoğun sis altında yaptı. Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 17.30’da basına ve taraftara açık yapılan çalışma ısınma hareketleti ile başladı. İdman taktiksel çalışma ve pas organizasyonları ile devam etti.

Antrenman çabukluk ve koordinasyon çalışmasının ardından yapılan savunma ve hücum çalışmaları ile son buldu. Sabah yapılan antrenmanda salonda çalışmalarını sürdüren Robin van Persie ile Wiel akşam antrenmanında takıma katıldı. Souza idmanın son bölümünde bireysel çalışma gerçekleştirdi. Bazı oyuncular ise takımdan ayrı salonda hazırlıklarını sürdürdü.

TURGAY ŞEREN UNUTULMADI
Galatasaray ve Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın efsane kalecisi Turgay Şeren için Fenerbahçe saygı duruşunda bulundu. Sarı-lacivertli futbolcular akşam idmanı öncesi 84 yaşında hayata gözlerini yuman Berlin Panteri lakaplı Şeren için saygı duruşunda bulundu.

Fenerbahçe Turgay Şeren için saygı duruşu yaptı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!