Fenerbahçe ÅŸampiyon gibi karşılandı!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe şampiyon gibi karşılandı
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 05, 2016 18:07

Manisa'da oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı için İzmir'e giden Fenerbahçe kafilesi, coşkulu bir taraftar topluluğu tarafından karşılandı.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında yarın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Fenerbahçe, İzmir'e geldi.           

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Ä°zmir Adnan Menderes Havaalanı'na gelen takımı, sarı-lacivertli taraftarlar karşıladı. Kafileyi alan çıkışında bekleyen taraftar grubu, meÅŸaleler yaktı ve tezahüratta bulundu.  Â

Fenerbahçe şampiyon gibi karşılandı
Taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektiren ve imza dağıtan futbolcular daha sonra takım otobüsüne binerek otele hareket etti.      

Fenerbahçe'de Luis Nani kadroda yer almazken, takımının son iki maçında gol atan Portekizli oyuncunun ağrılarının bulunması nedeniyle kadroya dahil edilmediği öğrenildi.      

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın kadroya dahil ettiği futbolcular şunlar:
Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Abdoulaye Ba, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Raul Meireles, Mehmet Topuz, Diego Ribas, Ramazan Civelek, Volkan Şen, Alper Potuk, Fernandao, Robin van Persie.      

BAKMADAN GEÇME!