Fenerbahçe artık aydınlık günlerde

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe artık aydınlık günlerde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2015 22:55

FENERBAHÇE’nin geleneksel yılbaşı kutlaması önceki gece Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirildi...

Haberin Devamı

Kulüp personeli ve yöneticilerin katıldığı geceye damgasını vuran ise, açıklamalarıyla Başkan Aziz Yıldırım oldu...3 Temmuz sürecine değinen ve Fenerbahçe’nin artık aydınlık günlere kavuştuğunu söyleyen Yıldırım, şöyle konuştu...Biz Fenerbahçe’yi gelecekte görev alacak arkadaşlarımıza daha iyi şartlarda emanet edebilmek için bu yıl, daha çok çalışacağız.Hedeflerimiz büyük.Yapmış olduğumuz çalışmalar ve sizlerin sayesinde kulübümüzü kurumsal hale de getirdik. 

“BİZ DAVAMIZDA HAKLIYIZ”

Bundan sonra da tahmin ediyorum ki bu düzen devam edecektir.Fenerbahçe büyüktür, büyüklüğünü de 3 Temmuz’da göstermiştir. 3 Temmuz’da bizler Metris’te, sizler dışarıda belki de hayatlarımızın en kötü günlerini yaşadık. Ama bugün aydınlık günlerdeyiz. Bugün söylediğimiz her şey gerçekleşti.

Haberin Devamı

- Bize ‘kaçacak’ diyenlerin hepsi ellerinde çantalarıyla kaçtılar ve kaçacaklar. Hesap verecekler. Buna UEFA’sı da, FIFA’sı da, TFF’si de dahil olmak üzere. Çünkü biz davamızda haklıyız. Biz şike yapmadık. İyi ki Fenerbahçeli’yiz. Fenerbahçeli doğduk Fenerbahçeli öleceğiz...

GEL KONUŞBAŞKAN BU SON PARTİMİZ

FENERBAHÇE’nin yılbaşı balosunda Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu gecenin en renkli ismiydi. Uslu, Vildan Demir’in söylediği “Aşkların en güzeli uzaktan sevmek” şarkısına itiraz etti... Uslu, Fenerbahçe aşkına en yakından hissetmek gerektiğini söylerken “Biz aşkımızı yakından sevdiğimiz için ayakta kalıyoruz” dedi. Ardından bu kez, “En son sana vuruldum” şarkısı sırasında Aziz Yıldırım’a dönerek, “Fenerbahçeliler herkesi sevdi ama Aziz Yıldırım kadar hiç kimseyi sevmedi” dedi.YILDIRIM’DAN TEŞEKKÜRBu sözler üzerine salonda büyük bir alkış koptu. Yıldırım lehine tezahüratlar yapıldı. Kürsüye çıkan Uslu, Yıldırım’a dönüp, “Başkanım mayısta bırakıyoruz. Bu son partimiz olabilir. Gel konuş” dedi. Ama Yıldırım teşekkür ederek, konuşma yapmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!