Eylül 'Kalk Git' diyor

Güncelleme Tarihi:

Eylül Kalk Git diyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2017 12:48

Soner Sarıkabadayı’nın yapımcılığını üstlendiği, genç şarkıcı Eylül'ün seslendirdiği 'Kalk Git' isimli single albüm, müzik marketlerdeki yerini aldı.

Haberin Devamı

19 Eylül 1992 Ankara doğumlu olan Eylül, ilköğretim yıllarında piyano eğitimi ve müzik teorisi dersleri alarak, ilerleyen yıllarda da okul bandosunda yer alarak müzik yolculuğuna başladı. Beste yapmaya ortaokul yıllarında başlayan Eylül, ortaoğretim ve lise eğitimini Bilkent Üniversitesi Hazırlık Okulunda (BUPS/BIS) tamamladıktan sonra İngiltere Nottingham Üniversitesi'nde felsefe bölümünü bitirdi. Üniversite eğitimi sonrasında İstanbul'a yerleşen Eylül, 2 şarkıdan oluşan “Kalk Git”isimli çalışması ile müzik severlerin karşına çıktı. 

SÖZ VE MÜZİK EYLÜL’E AİT

Kalk Git’ ve ‘Beni Yak’ isimli 2 şarkıdan oluşan bu projede şarkıların söz ve müzikleri Eylül'ün kendisine ait… ‘Kalk Git’ şarkısında prodüktör Osman Çetin ile, “Beni Yak” şarkısında ise prodüktör Gürsel Çelik ile çalışan sanatçının fotoğrafları Sezer Arıcı tarafından çekildi. Eylül'ün ilk video klibi ‘Kalk Git’ Işıl Reina yönetmenliğinde hayat buldu.

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!