Evet işte, tutulduk

Güncelleme Tarihi:

Evet işte, tutulduk
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2013 00:00

Tutulmaların görevi, herşeyi hızlandırmak ve yıllarca sürecek dönüşümleri başlatmaktır. Aşağıda, 28 Nisan’daki ‘Türkiye tutuluyor’ başlıklı yazımdan alıntılar bulacaksınız.

Haberin Devamı

''2013 yılının ilk tutulması 25 Nisan Perşembe akşamı gerçekleşiyor. 05.46 derece Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması, kişisel, kurumsal ve global olarak etkili olacak. 29 Ekim 1923 yılında kurulmuş olan Türkiye Cumhuriyeti’nin özburcunun, yani güneşinin de tutulma noktasında bulunduğunu düşündüğümüzde, ülke stratejisinde büyük bir dönüşümün başladığını söylemek mümkün.
Tutulmalar, potansiyel olayları açığa çıkarır ve her şeyin normal zamandakinden çok daha hızlı gelişmesini sağlar. Ay tutulmasına birkaç gün kala etkiler ortaya çıkmaya başlar. Her şey netleşir, açığa çıkar ve belirgin hale gelir. Saklanan ve gizlenen hiçbir şey kalmaz. Perşembe günü gerçekleşen tutulmanın doğasına baktığımızda, önemli seçimler yapılacağını, partilerdeki değişikliklerin yanı sıra, ülkemizin gelecek planlarının da değişeceğini söylemek mümkün. Böyle bir dönemde sağduyuya ihtiyacımız var. Liderlerin ağzından çıkacak sözler, en ufak bir aksiyonun katlanarak büyüyecek etkilerinin olacağını düşünmek gerekir.”
İşte bu yazıdan hemen önce, tutulmaya doğru ‘Türkiye Cumhuriyeti’ gündeme geldi. Pek çokları, Facebook’ta isimlerinin önüne TC yazmaya başladı. Yeniden yapılanma gezegeni Satürn’ün TC’nin haritasıyla etkileşimi işleri kalıcı hale getirdi. Arap Baharı, Wall Street aktivistleri, Gezi Parkı direnişi...

Haberin Devamı

TERÖRİST DEĞİL AKTİVİST

Dünyadaki astrologların birkaç senedir haykırdıkları, 2011-2015 arasında dünyayı hızla değiştirecek olan Uranüs-Pluto zorlanmasından defalarca bu köşede bahsetmiştim. Bir yanda Koç burcundaki, asi, farklı, özgürlükçü, genç ruhlu Uranüs zincirleri kırmamızı sağlıyor, diğer tarafta Oğlak burcundaki statükoyu, denetimi, gelenekleri, eskiyi koruyan güçlü Pluto duruyor. Bu iki gezegenin arasındaki zorlayıcı açı, 4 Ocak 2011 tutulması sırasında Arap Baharı ile sezonu açtı. 2011 yılında Wall street aktivistleri, bize aktivistlerin terörist olmadığını öğretti. Birçok ülkede eşcinseller de evlilik haklarını kazandılar. Türkiye’de Uranüs hiçbir grup ve partinin etkisi altında kalmayan bağımsız ve sevgi dolu gençleri işaret etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!