Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. bölüm fragmanında Hızır'ın intikamı!

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. bölüm fragmanında Hızırın intikamı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2018 20:36

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanan 88. bölüm fragmanıyla izleyicilerine nefes kesen anlar yaşatacağının sinyallerini verdi. Ekranların herkes tarafından soluksuz olarak takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Hızır Çakırbeyli, oğlunun intikamını misliyle almaya başlıyor. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanan 88. bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında aksiyon iyice artıyor. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

İşlediği suçun bedelini kendi rızasıyla ödeyen Ömer'i hapiste zor günler beklemektedir. Oğlunun, vicdanının sesini duymasına yardımcı olan Meryem ise içeriden gelen kötü haberlere katlanmak zorunda kalacaktır. Pudra Hakkı ile yapılan karlı ticaret masadaki bazı isimlerin aklını karıştırmayı başarır. Tehlikeli sularda yüzen masa üyelerinin, herkesi bir girdabın içine çekmesi an meselesidir. Hakkı'nın ortaklıktan bahsedip masaya oturmak istemesi de geri dönülmez bir yola girildiğinin göstergesidir. Başındaki türlü belalardan henüz kendini kurtaramamış Hızır ise dostu bildikleriyle bir savaşa girmenin eşiğindedir.

BAKMADAN GEÇME!