En güzel beyaz mutfaklar

Güncelleme Tarihi:

En güzel beyaz mutfaklar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 09:57

Tarih boyunca hemen her kültürde saflığın, temizliğin ve sadeliğin sembolü olarak sayılmış beyaz, aynı zamanda her dönemde mutfaklarda en çok tercih edilen renklerin başında gelmiştir. Gerek mutfak dolaplarında, gerek zeminlerde, gerekse de tezgâhlarda yaygın olarak kullanılan beyaz, mutfaklarda adeta hijyen kavramının canlı hali olarak kabul edilir. Bu yazımızda sizler için birbirinden güzel beyaz mutfaklardan oluşan bir derleme yaptık. Her biri farklı özellikleriyle ön plana çıkan bu beyaz mutfaklarda siz de mutlaka kendinizden bir şeyler bulacak, kendi mutfağınız için yeni fikirler edineceksiniz.

Haberin Devamı

Ultra modern bir mutfak

En güzel beyaz mutfaklar

Kaynak: Meson's

Son teknoloji donanımıyla olduğu kadar benzersiz tarzı ve göz alıcı tasarımıyla da göz kamaştırıcı bir manzara sunan bu ultra modern mutfak, evinde her zaman her şeyin en iyisine yer vermek isteyenler için harika bir mutfak alternatifi olarak dikkat çekiyor.

Geçmişten geleceğe bir köprü

En güzel beyaz mutfaklar

Kaynak: Serena Romano' Architetto

Kapsamlı bir yenileme projesine tabi tutulmuş eski bir evde bulunan bu mutfak, eskiyle yeni, geçmişle gelecek arasında nasıl bir köprü kurulabileceğine dair iddialı bir örnek. Çatısında ve duvarlarında evin eski halinden kalan unsurların rahatlıkla görülebildiği, mutfak dolapları ve donatılarında ise son derece modern ürünlerin tercih edildiği mutfak, sade ve akıcı stiliyle de ilgi çekici.

Haberin Devamı

Küçük mutfaklar için de en güzel renk beyaz

En güzel beyaz mutfaklar

Kaynak: Ekaterina Donde Design

Yeni nesil konut projelerinde tek odalı ya da iki odalı küçük dairelere sık sık rastlıyoruz bugünlerde. Doğal olarak metrekare olarak oldukça küçük olan bu dairelerin mutfakları da buna paralel olarak bir hayli küçük oluyor. Ama dert etmeyin. Beyaz, küçük mutfaklar için de harika bir alternatif. Ve mutfağınız küçük de olsa yapabileceğiniz tasarımın kendi çizdiğiniz sınırlar haricinde hiçbir sınırı yok.

Ahşap ve beyazın muhteşem birlikteliği

En güzel beyaz mutfaklar

Kaynak: CCT Investments

Beyaz mutfaklar illa ki baştan aşağı beyaz renkten oluşmak zorunda değil elbette. Hemen her rengin beyazla gayet güzel bir uyum gösterdiğini zaten biliyoruz. Doğal ahşap dokuları da yine beyazla çok başarılı bir şekilde kullanılabiliyor. Derinlemesine uzanan bu modern mutfakta ahşap ve beyazın bir arada nasıl kullanılabileceğine ilişkin güzel bir örnek görüyoruz.

Haberin Devamı

Fütüristik bir mutfak

En güzel beyaz mutfaklar

Kaynak: Bago Mimarlık       

Alışılmış modellerden, her evde karşılaştığınız ürünlerden sıkıldınız mı? Ezber bozan, büyüleyen ve görmekten kolay kolay sıkılmayacağınız bir mutfağınız mı olsun istiyorsunuz? O halde doğru yere geldiniz demektir. Fütüristik tarzıyla bütün kalıpları alt üst eden, yalın ve akıcı tasarımıyla adeta bir göz ziyafeti yaşatan bu mutfak tam da aradığınız şey olabilir.

Hiç bitmeyen zerafet, klasik bir mutfak

En güzel beyaz mutfaklar

Kaynak: Bilgece Tasarım

Klasikler hiçbir zaman ölmez. Bu yalnızca basit bir klişe, öylesine söylenmiş ve ezberlenmiş bir kalıp değil. Gerçekten de klasiklerin modası asla geçmiyor. Bir şeyin klasik olabilmesi için de bu gerekiyor zaten. Zamana, trendlere, modalara yenik düşmeyecek bir şeye klasik deniyor ancak. Hiç şüphesiz renklerden birine klasik yakıştırması yapacak olsak bu da beyaz olurdu. Bu mutfakta ise klasik bir tarz ve beyazın muhteşem uyumunu bir arada görüyoruz. Tek kelimeyle mükemmel. Ve dahası uzun yıllar öyle kalacak.

Haberin Devamı

Beyaz mutfağın en uyumlu yardımcısı: Beyaz mermer

En güzel beyaz mutfaklar

Kaynak: YSK Dekorasyon

Bir dönem yerini granite bırakmış olsa da mutfakların vazgeçilmez malzemelerinden biri de mermerdir. Ve beyaz mermer de elbette mermerlerin en güzeli. Devasa boyutlarıyla iddialı bir tasarıma sahip olan bu mutfakta da beyaz duvarlar, tavan ve mutfak dolaplarına beyaz mermer zeminler eşlik ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!