Elini bırakma Aziz Bey, ağlar

Güncelleme Tarihi:

Elini bırakma Aziz Bey, ağlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2016 00:21

Kızı Yaz ve eşi Gonca Hanım ile birlikte ilk kez basının karşısına çıkan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım en keyifli toplantısını yaşadı. Gergin görünen Yıldırım, kızının gelmesiyle neşelendi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’nin Hello Kitty ile yaptığı anlaşmanın imza töreninde Başkan Aziz Yıldırım’ın kızı Yaz da davetliler arasındaydı. Yıldırım’ın eşi Gonca Hanım ile birlikte toplantının ortasında salona gelen Yaz herkesin ilgi odağı oldu. Aslında toplantının başında başkan Yıldırım gergin bir görüntü sergiliyordu. Ancak kızı Yaz’ın gelmesiyle çok farklı bir kimliğe büründü. Kızı ile birlikte ilk kez bir FENERBAHÇE organizasyonunda basının karşısına çıkan Aziz Yıldırım toplantı bitene kadar küçük Yaz’ın elini bırakmadı. 

Gonca Hanım’dan uyarı
BAŞKAN, imza töreninin ilerleyen dakikalarında toplu fotoğraf çekimi için Yaz ile birlikte konukların yanına gitti. Bu sırada, bir an Yaz’dan uzak kalınca, Gonca Yıldırım, uyarma gereği duydu: “Aziz Bey, elini bırakmayın, kucağınıza alın, yoksa ağlayacak.”

Gonca Hanım’ın bu sözleri üzerine sarı lacivertlilerin başkanı, kızının ellerini tuttu. Daha sonra Hello Kitty’nin maskotunun elini tutması istenen Yaz önce çekindi ve elini uzatmak istemedi. Ardından annesinin teşviği ile korkusunu yenip maskot ile el çırptı ve Yıldırım’ın da gülümsemesine neden oldu.
Toplantı bitiminde de Yıldırım, kızının elini tutarak, salondan ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!