Eldeki malzemeyle bu kadar

TRABZONSPOR’da bu sezon ne eksik diye düşününce, aklıma bir çok şey geliyor.

Haberin Devamı

Bunlar sıralamakla bitmez. En başta, gidenlerin yerleri dolmadı ve dolmayacak. Gelenler mi, onları da ara ki bulasın. Patlama yapacak denilenler ise, deyim yerindeyse patlamayı bırakın ancak “fıs” diye ses çıkarabildiler. Maalesef şöyle Trabzonspor’u ayağa kaldıracak bir transfer yapılamadı. Bu ara dönemde yapılacak olan transferler de sezon bitene kadar ancak takıma ısınabilir. Ne fazla bir şey bekliyorum ne de fazla ümitliyim.
Beşiktaş maçı oynanıyor ve ne alakası var diyeceksiniz. Ama balık baştan kokar. En başta yönetim kendi arasında uyumlu değil. Yönetim ile teknik heyet arasında da öyle ahım şahım bir diyalog yok. Şenol Hoca’ya “Malzeme bu, al ne yapıyorsan yap” denmiş. Şenol Hoca mı istedi, Selçuk’un, Burak’ın, Egemen’in ve diğerlerinin gitmesini...

Haberin Devamı

En iyisi Olcan

Biraz da maça bakalım. Trabzonspor oyuna eksik başlamıştı ancak Emre’nin oyuna girmesiyle eksiklik giderildi. Trabzon’un hem defanstaki hem de orta sahadaki zaafları devam ediyor. Ligde ne Beşiktaş’ı ne de başka bir takımı karşınızda böyle bulamazsınız. İlk yarıda sahada gözüme tek çarpan Olcan oldu. Sahanın en iyisiydi. İlk yarıda takımını sırtında soyunma odasına kadar taşıdı ve orada bıraktı. İkinci yarıda ise ne Beşiktaş’ın ne de Trabzonspor’un öyle büyük bir çabası ve mücadelesi yoktu. Yalnızca Almeida’nın golü vardı. Onun dışında sadece hakemin bitiş düdüğünü bekledik. Ne seyirci, ne heyecan, ne de zevk vardı. Ama penaltıdan da olsa sahadan bir galip çıkması gerekiyordu ve o da Trabzonspor oldu.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları