Kiralık Aşk'ın Defne'si Elçin Sangu evleniyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşkın Defnesi Elçin Sangu evleniyor mu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 15:29

Televizyon ekranlarının reyting rekortmeni dizisi “Kiralık Aşk” ile adını duyurmayı başaran güzel oyuncu Elçin Sangu’nun, sevgilisi Yunus Özdiken ile çok yakın bir zamanda evlenecekleri iddia edildi. Peki; Elçin Sangu evleniyor mu? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

“Kiralık Aşk” dizisinde canlandırdığı “Defne” karakteri ile Türk halkının gönlünde taht kurmayı başaran Elçin Sangu ve sevgilisi Yunus Özdiken’in yakın bir zaman da evlenecekleri iddia edildi. Peki ünlü çift ne zaman evleniyorlar? İşte detaylar…

Son dönemin popüler oyuncusu “Kiralık Aşk” dizisinde canlandırdığı “Defne” karakteri ile büyük beğeni toplayan Elçin Sangu'nun evleneceği iddia edildi.

Evlenmek İçin Acele Etmiyoruz!

Son dönemin popüler oyuncusu “Kiralık Aşk” dizisinde canlandırdığı “Defne” karakteri ile büyük beğeni toplayan Elçin Sangu'nun evleneceği iddia edildi.

Elçin Sangu’nun sevgilisi olan Yunus Özdiken ise çok yakın bir zamanda evlenebileceklerini belirtti.

Özdiken, çıkan bu dedikodulara sessiz kalmayarak, söylentileri yalanlarken “Uzun süredir beraberiz ve evlenmek için acele etmiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Elçin Sangu: “O çok zeki, esprili, bana hitap eden, hayatımı geçirebileceğim biri!”

Elçin Sangu bir röportajında erkek arkadaşı Yunus Özdiken ile ilgili olarak şu sözleri söylemişti:

Sangu, “Erkek arkadaşımın zekasına hayranım. Çok güzel bir üniversitede siyasal bilimler okumuş, master'ını yapmış. O da İzmirli ama İstanbul'da tanıştık. Her şeyden önce sıkıcı bir adam değil, komedi unsurları hayatının içinde hep var. O çok zeki, esprili, bana hitap eden, hayatımı geçirebileceğim biri. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki, benim evrilmeme ve gelişmeme sebep oluyor.” ifadesini kullandı.

Kiralık Aşkın Defnesi Elçin Sangu evleniyor mu

Elçin Sangu Kimdir?

Ünlü oyuncu Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985 tarihinde, İzmir’de dünyaya geldi.

Çerkez asıllı olan ünlü oyuncu, Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu olarak kazanmıştır.

Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başlamıştır. İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanınmıştır. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde oynamıştır.

Haberin Devamı

Sangu şimdilerde ise Star TV'de yayınlanan, başrollerini Barış Arduç ile birlikte paylaştığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini oynamaktadır.

Ünlü oyuncunun rol aldığı filmler arasında, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Aşk Kaç Beden Giyer, Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora ve Kiralık Aşk yer almaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!