Turkcell’den ödeme kartı

Güncelleme Tarihi:

Turkcell’den  ödeme kartı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 20:51

TURKCELL, finans hizmetlerine şimdi de ön ödemeli Paycell Card’ı ekledi.

Haberin Devamı

Genel Müdür Kaan Terzioğlu, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’ndan (BDDK) alınacak onayın ardından “Paycell Card”ı müşterileriyle buluşturacaklarını söyleyerek hedeflerinin 10 milyon kişi olduğunu belirtti. Barcelona’da Mobil Dünya Kongresi öncesinde gazetecilerle bir araya gelen Terzioğlu, Türkiye’de 1 Nisan 2016’da kullanılmaya başlayan 4.5G’nin 81 ili de kapsadığını belirterek, 2016’da 3.5 milyar lira yatırım yaptıklarını, bu yıl da 3.7 milyar liralık yatırım yapmayı hedeflediklerini, böylece 2015, 2016 ve 2017 yıllarında lisans bedelleri dahil toplam 15.7 milyar lira yatırım yapılacağını vurguladı.

5 LİRAYA ALINACAK

“Bankaların rakibi değil finansal hizmetler sistemini tamamlayıcı ve kurumlara çözüm ortağı olan bir platform oluşturmak için yola çıktık” diyen Terzioğlu, Paycell Card’ın Turkcell İletişim Merkezleri veya anlaşmalı mağazalardan 5 lira karşılığında anında alınabileceğini bildirdi. Terzioğlu, Turkcell Mobil Ödeme sisteminde halihazırda 1.2 milyar liralık hacim olduğunu ifade ederek, Paycell Card ile kullanıcı sayısının 10 milyona ulaşması halinde yılda 5-6 milyar liralık hacim beklediklerini belirtti. Paycell Card’a ev hanımları ve öğrencilerin ilgi göstereceğini belirten Terzioğlu, karta TL ya da döviz olarak para yüklenebileceğini söyledi. Kartı maliyet unsuru olmaktan çıkarıp, teşvik unsuru haline getirmeyi amaçladıklarını belirten Terzioğlu, karta yüklenilen paranın ileride eklenecek bir özellikle sadece istenilen yerlerde harcanabileceğini kaydetti. Paycell’in tüketiciye yönelik markaları olduğuna işaret eden Terzioğlu, PTT, Türk Telekom, Turkcell ve Denizbank’ın olduğu ortak ödeme altyapısının kullanıldığını bildirdi. Terzioğlu, Paycell’in sinema, müze gibi yerlere girişten, taksiye kadar birçok alanda kullanılacağını söyledi.

Haberin Devamı

TÜKETİCİYE KESİLMEYEN ELEKTRİK SATACAK

TURKCELL’in, 2 milyon lira sermayeli elektrik dağıtım şirketi kurulması sürecini başlattıklarını hatırlatan Terzioğlu, şunları kaydetti: “Müşterilerimize enerji yönetimiyle ilgili teknolojileri hizmet olarak götürmek istiyoruz. Elektrik tüketiyorsunuz, ben size geleceğim, kesilmeyen elektrik satacağım. Çünkü kesintisiz güç kaynaklarını, Tüketici Finansman Şirketimizle evinize sağlayacağız.”  Terzioğlu, faturanın içinde enerjiyi verimli kullanacak teknolojik hizmetlerin olacağını bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!