Süt ürünlerine turizm dopingi

Güncelleme Tarihi:

Süt ürünlerine turizm dopingi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2022 07:00

Marmara, Ege ve Akdeniz Bölgesi’nde 5 yıldızlı otellerin büyük bir bölümünde; restoran ve profesyonel mutfaklarda süt ve süt ürünleri ihtiyaçlarını karşıladıklarını aktaran Teksüt Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş, turizm tesislerinden Teksüt ürünlerine büyük talep geldiğini söyledi.

Haberin Devamı

Mutfak profesyonellerinin müşterilerini mutlu etmeye odaklandığının altını çizen Murat Keleş, “Şeflerin bu hassasiyetine kalite, lezzet ve tazelikle cevap veriyoruz. Bu nedenle Teksüt evlerde olduğu kadar profesyonel mutfaklarda da tercih edilen bir marka olarak öne çıkıyor” dedi ve en çok yoğurt, süzme yoğurt, ayran, tereyağı; beyaz, kaşar, çeçil, dil, örgü peynirleri ve UHT süt ürünlerinin talep gördüğünü paylaştı. Teksüt’ün, başta Gönen yöresi olmak üzere Balıkesir ve Çanakkale bölgesinde üretim gerçekleştirdiği belirtilirken; ihracat yapılan ülke sayısınınsa 39’a çıktığı kaydedildi. Keleş, “Aşçı, şef ve ustalardan gelen öneri, talep ve geri bildirimler bizi besliyor. İşimizi sürekli geliştirmemize yardımcı oluyor. Bu kapsamda sadece Türkiye’de değil yurtdışında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Uluslararası yarışmalara katılıyoruz, ürünlerimizin nasıl değerlendirildiğini takip ediyoruz. Aldığımız geri dönüşlere göre çalışmalarımızı yönlendiriyoruz. Bunun sonucu olarak da hem ödüller alıyoruz hem de en büyük başarı olan kalplerdeki ve mutfaklardaki yerimizi sağlamlaştırıyoruz” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!