2018 BMW M4 CS İsveç'te kameralara yakalandı

Güncelleme Tarihi:

2018 BMW M4 CS İsveçte kameralara yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2017 13:00

2018 BMW M4 CS, İsveç'te kış testi yaparken kameralara yakalandı.

Haberin Devamı

Toplamda 803  adet üretilen M4 GTS'in üretimi artık sona erdi. BMW, bu modeli kaçıran insanlar için, temelde sınırlı sayıda üretilen GTS'in biraz daha az ekstrem versiyonu olan M4 CS'i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bavyeralı marka daha önce M4 CS'e benzer bir model yapmıştı - geçtiğimiz yıl tanıtılan, İspanya'ya özel, 60 adet ile sınırlı Competition Sport versiyonu.

2018 BMW M4 CS İsveçte kameralara yakalandı

Objektiflere yakalanan yeni model mantıklı olarak yakın zamanda piyasaya sürülecek olan makyajlı M4 modelini temel alıyor. Ayrıca CS versiyonu büyük ihtimalle tüm dünyada satışa sunulacak. Arka koltuklara sahip olması beklenen yumuşatılmış GTS modelinde Competition Package'ın standart donanım olarak geleceğine inanılıyor. Süspansiyon, fren ve/veya egzoz gibi teknik parçaların bir bölümü, daha hırçın modelden CS'e doğrudan taşınabilir.

Haberin Devamı

Sıralı 6 silindire sahip, turboşarjlı, 3.0 litrelik motorun 425 bg'lik standart M4'e göre 25 bg daha güçlü olması bekleniyor. Yukarıda bahsettiğimiz Competition Sport paketinde güç çıkışı CS'ten beklediğimiz rakam gibi 450 bg idi. Eğer durum böyle olursa M4 CS, su enjeksiyon sistemine sahip GTS modelinden 50 bg daha güçsüz olacak. İspanya'da satılan özel versiyon sadece 7 ileri, çift kavramalı şanzıman ile satılıyordu ancak 2018 M4 CS'te manuel vites kutusu seçeneğini de görebiliriz.

2018 BMW M4 CS İsveçte kameralara yakalandı

Kaynaklarımıza göre makyajlı M4 ve daha ateşli CS versiyonu temmuz ayında üretime girecek. BMW bekleyişi daha da kısa tutma nezaketini göstererek araçları mart ayının başında Cenevre'de sergileyebilir. Performanslı coupe'nin şimdiki jenerasyonunu seviyorsanız ve hâlâ onlardan bir tanesine sahip değilseniz elinizi çabuk tutun zira hâlihazırda piyasada olan modelin üretimi şubat ayının sonunda durdurulacak.

Haberin Devamı

Ferrari ve Aston Martin’in başı dertte tarafından hazırlanmıştır.

2018 BMW M4 CS İsveçte kameralara yakalandı

Renault Trezor Konsept Otomobil İncelemesi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!