Online satışta kredi kartına taksit dönemi

Güncelleme Tarihi:

Online satışta kredi kartına taksit dönemi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2023 07:00

İkinci el otomobil platformu ikinciyeni.com, müşterilerine sunduğu yeni finansman olanaklarıyla ödeme seçeneklerini arttırıyor.

Haberin Devamı

Şirket bu kapsamda sektörde bir ilke daha imza atarak online ve bayi kanalları üzerinden kredi kartı ile taksitli ödeme fırsatı sunmaya başladı. Müşterilerine sundukları yeni finansal çözümlerle onların ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için çalıştıklarını belirten Garenta ve ikinciyeni.com Genel Müdürü Şafak Savcı, “İkinciyeni.com olarak müşteri memnuniyetini merkeze alıp; üst düzey kaliteyi hedefliyoruz. Sektöründe lider finansman şirketleri ile yaptığımız anlaşmalar sayesinde ikinciyeni.com müşterileri için özel oranlarla finansman desteği sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

SEKTÖRDE BİR İLK

Sektörde bir ilk olarak kredi kartına taksit seçeneği ile ödeme imkânı sunduklarını belirten Savcı, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “ Kredi kartına taksit seçeneğiyle müşterilerimiz ödeme aşamasında dilerlerse fiyatın bir kısmını peşin, bir kısmını banka kredisiyle, kalan kısmını da kredi kartı ile ödeyebiliyor. Hem online olarak hem de bayilerinde bu seçeneği sunan tek kurumsal marka olarak kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştıran adımlar atmaya devam edecek, müşterilerimizle temas ettiğimiz her alanda kendimizi geliştirmeyi ve yenilemeyi sürdüreceğiz.” 

Haberin Devamı

İNTERNET SİTESİNİ YENİLEDİ

Müşteri memnuniyetini merkeze alarak üst düzey kaliteyi hedefleyen ikinciyeni.com, yeni internet sitesiyle kullanıcılarına daha fazla seçenek ve daha hızlı bir deneyim sunmaya başladığını da duyurdu. İnternet sitesinin yanı sıra mobil uygulamasını da eşzamanlı olarak yenileyen ikinciyeni.com, web sitesiyle entegre bir hizmet sağlıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!