İnternette sörf yapamayacak

Güncelleme Tarihi:

İnternette sörf yapamayacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2013 01:29

Samsung’un akıllı saat modeli ‘Galaxy Gear’ı tanıtmasına yaklaşık bir gün kala cihaz hakkında bilgiler sızmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Yurtdışındaki internet sitelerinde paylaşılan bilgilere göre Samsung Galaxy Gear’ın ekranı 2.5 inç boyutunda olacak. Yüksek kalitede OLED ekrana sahip olacak cihazda, çift çekirdekli 1.5 GHz işlemci, Bluetooth 4.0, NFC ve 1 GB ram özelliği bulunacak. Samsung Galaxy Gear, Android 4.3 sürümüne sahip işletim sistemi kullanacak. Akıllı saate uygun bir uygulama mağazasına sahip olacak cihaz internet tarayıcısına sahip değil. Bu yüzden söz konusu cihaz ile ‘web’te gezilemeyecek. Ancak akıllı telefonlara bağlanabilecek olan Samsung Galaxy Gear, sosyal ağ uygulamaları başta olmak üzere birçok uygulamaya bağlanabilecek.

Cihazın şarjı ise paylaşılan bilgilere göre 24 saat kullanıma müsait olacak. Aktif kullanım durumunda ise cihazın şarjı 10 saat dayanabilecek. Öte yandan cihazda küçük hoparlörler olacağı paylaşılan bilgiler arasında. Samsung Galaxy Gear ile akıllı saat pazarındaki rekabet üst düzeye çıkmış olacak. iWatch patentlerini alan Apple’a karşı bir adım öne geçen Samsung, en sıkı rakibine karşı elini güçlendirmiş olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!