CHP yeni kampanya ekibini belirledi

Güncelleme Tarihi:

CHP yeni kampanya ekibini belirledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2015 13:39

Daha önceki seçim kampanyalarında çalıştığı Ali Taran ile 1 Kasım seçimlerinde çalışmayacak olan Cumhuriyet Halk Partisi, bu seçimlerde daha önce de birlikte çalıştığı Ohmlette Reklam Ekibi ile çalışacak.

Haberin Devamı

Marketing Türkiye'nin CHP kaynaklarından edindiği bilgiye göre; CHP'nin reklam kampanyalarının tüm sürecini 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri'nde Ohmlette Reklam Ekibi üstlenecek.

Ohmlette Reklam Ekibi’nin Lideri Kıvanç Önder, Marketing Türkiye’ye yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“7 Haziran 2015 seçimlerinde ve 1 Kasım seçimlerinde CHP Genel Merkezi tarafından yetkilendirilen bir kampanya yönetim ekibi çalıştı ve çalışıyor. Bu kampanya ekibi, seçim sürecine dair tüm hizmetleri kimi zaman dışardan hizmet alarak, kimi zaman da içerde çözerek kampanyayı yapıyor ve yönetiyor. Bu seçimde de yine merkezi bir kampanya ekibi çalışıyor, ekibin adı da Ohmlette. Bu yapı, 1 Kasım'a kadar bir seçim kampanyasının bünyesinde yer alan tüm iletişim enstrümanlarının stratejisini Genel Merkez ile koordinasyon içerisinde ve onların onay mekanizmasından geçerek kurguluyor, uyguluyor ve yönetiyor.”

Haberin Devamı

ALİ TARAN İLE ÇALIŞILMAYACAK
7 Haziran 2015 seçimlerinde CHP'nin reklam kampanyasını yürüten Ali Taran, 1 Kasım 2015 erken seçimlerinde partinin reklam kampanyasını yürütmeyecek. Gerekçe olarak da maddi konularda anlaşma sağlanamaması belirtildi.

Taran daha önce CHP’nin "Milletçe Alkışlıyoruz" ve "Gelin Oy Verin Gitsinler" sloganlarının kampanyalarını yürütmüştü.

CHP Hazine’den destek alınmayacak olması sebebiyle düşük bir bütçe ile seçim kampanyasını yürütecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!