Cep’te ‘özel’ dönem

Güncelleme Tarihi:

Cep’te ‘özel’ dönem
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2013 01:18

Türkiye’nin önde gelen GSM operatörlerinden Turkcell, özel müşterilerine yönelik çıkarttığı ve 9 yıldır uyguladığı Platinum uygulamasını yeniledi.

Haberin Devamı

Turkcell Segment Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek, dört yeni paket ve yeni akıllı telefon uygulaması ile ayrıcalıkların artacağını belirtirken Turkcell Platinum müşterilerinin bundan sonra yurtiçi paketlerini yurtdışında da 50 ülkede kullanmaya başlayacağına dikkat çekti. Başta iş dünyası olmak üzere Turkcell Platinum’un yenilenen özellikleri Bodrum’da yapılan toplantıda tanıtıldı. Ücretsiz sinema biletinden otopark ve vale hizmetine, kişiye özel müşteri temsilcisinden Deniz Taksi’de yüzde 50 indirime kadar bir dizi avantajla Platinum müşteri kitlesini her geçen gün artırdıklarına işaret eden Turkcell Segment Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek, “Yurt dışına sık seyahat eden Turkcell Platinum müşterileri, Platin paketlerindeki dakikaları, internet ve SMS’leri Türkiye dışında da tarifelerine ek olarak günlük 9.90 TL karşılığı kullanabilecek. Ek olarak, özel günlerde yurt dışı çıkış pulu harcı ve ilk 30 SMS Turkcell’in hediyesi olacak” diye konuştu.

Platinum müşterilerinin, ödeyeceği faturayı bilmek istediğini dile getiren Kısakürek, paket aşımları için “Konfor Alanı” özelliğini devreye soktuklarını belirtti. Kısakürek, şöyle konuştu: “Platin paketlerle birlikte sunulan yeni Konfor Alanı özelliği ile paket bitimlerinde ya da pakete dahil olmayan bir kullanım olduğunda, kullanıcıların ek bir işlemle uğraşmasına gerek kalmadan uygun fiyata iletişim devam ediyor. Örneğin; Paketteki dakikalar bittiğinde 250 dakikalık konfor alanı devreye giriyor ve 250 dakikaya kadar sadece 5 TL’ye konuşuluyor. İnternet bittiğinde 250 MB konfor alanı devreye giriyor ve 5 TL’ye internete giriliyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!